Přírodní plátek s přelivem nejen z fenyklu
Přírodní plátek s přelivem nejen z fenyklu - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Přírodní plátek s přelivem nejen z fenyklu
Borůvkový dezertík I.
g sýr čerstvý - Imperial, Palouček-Lidl, Lučina. Postup přípravy receptu. 1!! Příprava korspusu : 2 - U 3 vajec oddělíme bílek od žloutku. Bílky si necháme na ušlehání sněhu a žloutky dáme s dalšími 3. vejci do šlehací nádoby. Přidáme cukr a šleháme do bílé pěny (cca 15min.) ...
Podobné recepty jako Borůvkový dezertík I.
Obatzda hermelínová pomazánka
Vyzrálý Hermelín dáme ztuhnout (ne zmrznout) do mrazáku, aby se nám dal dobře nastrouhat. Cibuli jemně pokrájíme, Hermelín nastrouháme na velkých slzách struhadla a obojí dáme do mísy, kam přidáme změklé máslo, tavený smetanový sýr nebo žervé (Lučina, Palouček...), mletou papriku, mletý kmín s pepře
Podobné recepty jako Obatzda hermelínová pomazánka