Vepřové koleno na pivě recept
Vepřové koleno vykostíme, kůži nakrojíme na mřížky a do masa řádně vetřeme hořčici, sůl, pepř, kmín, sladkou papriku a česnek krájený na jemno. Zarolujeme a dobře svážeme provázkem. Vložíme do pekáče, osolíme, okmínujeme, zasypeme hrubě krájenou cibulí, přidáme nové koření, bobkový list a celý pepř
Podobné recepty jako Vepřové koleno na pivě
Koleno vepřové, vařené a pečené recept
5 česneků + 2 cibule na pečení . Recept si zatím oblíbilo 57 kuchařů. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Koleno omyjeme a dáme spolu s kořením do vroucí vody. Vaříme pomalu cca 1 hodinu, poté necháme v teplém vývaru přikryté vychladnout. Vychladlé kolena nakrojíme na několika místech až ke
Podobné recepty jako Koleno vepřové, vařené a pečené
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm restujeme dohněda, trvá to asi 15 minut. Zasypeme mletou paprikou, dobře promícháme a postupujeme rychle, aby nezhořkla. Následně přidáme kousky masa. Ze všech stran je opečeme, dobře mícháme (guláš se má přichytávat ke dnu hrnc
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)