Domácí rýžové víno
Všechny suroviny (kromě cukru a vody) dáme do 5 litrové lahve a zalijeme vychladlou cukrovou vodou. Zakryjeme celofánem a propícháme ho. Necháme to takto 6 týdnů v teple kvasit. Poté ho slijeme do lahví a necháme 3 týdny ustát. Chutná jako cinzano.
Podobné recepty jako Domácí rýžové víno
Becher fizz
Becher fizz? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako Becher fizz
Mošt-bezinkový
Bezinky zbavíme třapin a zalijeme malým množstvím vody a 8 minut za stálého míchání povaříme. Po vychladnutí necháme směs 12 hodin naležet,potom ji vylisujeme.K 1 litru štávy přidáme 1 litr vody,cukr, kyselinu citronovou.Sterilujeme 15 minut, při teplotě vodní lázně 85°C.
Podobné recepty jako Mošt-bezinkový