Domácí sekaná z mletého masa recept
Sonia já to vidím asi takto : Syrová vejce 1+1 jdou do mletého masa a na potření šišky sekané před pečením. Do náplně jdou vejce vařená na tvrdo.Zřejmě je paní Zdena opomněla uvést. Z fotografie to je ale jasně vidět. AŤ se Vám to povede. Odpovědět
Podobné recepty jako Domácí sekaná z mletého masa
Uzené maso
Na 1 kg masa počítáme 15-20 g soli. Nálev musíme též osolit, aby byl jemně slaný. Nasolené a očesnekované maso dáme do kamenného hrnce a zalejeme vodou, zatížíme např. čistým kamenem. Maso je dobré po týdnu otočit. Maso dáme do teplé udírny a necháme maso chvíli oschnout, pak teprve udírnu zavřeme.
Podobné recepty jako Uzené maso
Domácí klobásy podle Hynka recept
Domácí klobásy, které jsem si v průběhu několika let vymazlil téměř k dokonalosti. Recept je z 10 kg masa, ale po vyuzení budete mít 7,5 - 8 kg klobás. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Svíčková na smetaně
p.Mileno - slanina se před uzením nakládá do sanytru neboli dusitanové soli.Ta způsobuje růžovění masa.Když děláte domácí šunku a nedáte tam sanytr je šunka šedá a vypadá nechutně.Není to v souladu se zdravou výživou,ale myslím,že se krmíme jinými rádoby zdravými potravinami.A pro jednou ta troška j
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně
Pizza těsto z pizzerie
Mísu nechej na teplém místě. Přikrej utěrkou (já mám velice studený byt v kamenném domě, tak i tu utěrku si před začátkem chystání položím na topení, aby byla teplá) a kvasnice začnou pracovat. Když se na mísu po cca 13 - 15 minutách koukneš, uvidíš, jak narostly. No a to je kvásek.
Podobné recepty jako Pizza těsto z pizzerie
Chléb bez hnětení recept
Římský hrnec se před použitím má máčet - už jsem ho také leta nepoužívala - kdysi pouze několikrát na kuře na soli - a nyní vyhrabala když jsem četla, že "Oliva332" v něm tento chleba pekla - tak jsem v očekávání, jak se povede mně. Před dvěma roky jsem se namíchla na nabízený výběr a cenu chleba a
Podobné recepty jako Chléb bez hnětení
Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta
Na vymazaný a vysypaný plech si vykrajovátkem nebo sklenkou o průměru cca 5 cm, vyznačím kolečka, a pístovou zdobičkou nanesu těsto, potřu vejcem. Peču v elektické troubě na prostředním roštu, při teplotě 180-200 °C, zkraje neotvírat, aby těsto nekleslo. Věnečky hned po vyndání rozříznu, aby z nich
Podobné recepty jako Žloutkové věnečky z odpalovaného těsta
Rychlé boloňské špagety recept
Když jsme před pár lety byli s ženou v Itálii a slavili to výročí, řekl jsem si, že ji vezmu na ňáký pravý italský špagety, ať nemusí furt vařit. U nás v kempu byla taková restauračka za celkem dobrý ceny. Povím vám, jestli chcete vařit jakože pravý italský jídlo, tak si do té Itálie nejdřív zajeďte
Podobné recepty jako Rychlé boloňské špagety
Domácí klobásy podle Hynka recept
Dobrý den, již několikrát jsem dělal vaše klobasky, chystám se zae ale mam menši problem, klobasky jsou po vyuzeni dost tmave, udim 6 hodin na cca 60 stupnu, klobasy jsou rozvlažene v pokojove teplotě, udirna dřevěna, přivod od topeniště cca 2 metry, pruměr 10 cm, dřevo suchy odkorněny buk, udirna c
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Rohlíky na ráno
ahoj, tak na pul kila mouky davam dve plne lzice susenych kvasnic ( Fleschman myslim,takove ty mrnave kulicky ). Jinak rohliky jsou moc dobre, uplne jako ty obycejne z obchodu. vetsinou my z jedne varky vyjde asi 8-9 rohliku. Pro kuchty z US a Canady , pouzijte beznou all purpose , pech nemazu jen n
Podobné recepty jako Rohlíky na ráno