Zavařený kapr, amur nebo cejn recept
Ryby dáme do nádoby na 24 hodin naložit do chladna. Potom ryby vyudíme asi 3 hodiny na 60°C a další 2 dvě hodiny pozvolna na 50°C, necháme vychladnout. Ryby obereme z kostí, naskládáme do sklenic a zalejeme olivovým olejem nebo slunečnicovým olejem (lepší je olivový ). Zavařujeme opravdu poctivě 1 h
Podobné recepty jako Zavařený kapr, amur nebo cejn
Lemon curd doma vyrobený recept
Kastrůlek dáme do vodní lázně a mícháme do té doby, než se cukr rozpustí. V jiné misce rozšleháme vejce a žloutek, směs odebereme z parní lázně a vejce rychle zašleháme. Opět vrátíme do páry a poctivě mícháme 8 až 10 minut, až začne směs houstnout, odstavíme, ještě krátce mícháme a naplníme do sklen
Podobné recepty jako Lemon curd doma vyrobený