Dědkův (pivní) guláš na burgundský způsob
Koho by před pár lety napadlo dělat kuře na medu, nebo kuře s meruňkovým džemem podlévané Coca-colou atd.? Di., to jsou přece všechno recepty od pejska a kočičky a mnohým chutnají. Dávám za pravdu Michalovi, Jiřině a Anny.
Podobné recepty jako Dědkův (pivní) guláš na burgundský způsob
Čumáčkův jarní budíček recept
Klasické kuře na paprice. ... Dovolil bych si jen upřesnit, že podlití pivem není podmíněno marinováním masa v dezertním víně či medovině - to můžeme udělat v obou případech a piva použijeme dle množství a chuti (buď dobré světlé plnotučné a nebo tmavé, ale můžeme podlít i půl na půl obojím a ještě
Podobné recepty jako Čumáčkův jarní budíček
Čumáčkův jarní budíček
Předtím, než se pustíme do vaření, můžeme nakrájená masa nechat chvíli marinovat v dezertním víně nebo dobré staročeské medovině.
Podobné recepty jako Čumáčkův jarní budíček