Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Postup přípravy receptu. Cibuli nakrájíme nadrobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm restujeme dohněda, trvá to asi 15 minut.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Hovězí guláš III recept
Postup přípravy receptu. Na sádle osmahneme cibuli a přidáme pokrájené maso na kostky. Necháme maso zatáhnout, osolíme, přidáme pepř, drcený kmín, mletou papriku, gulášové koření, zamícháme a odstavíme cca na 5 minut z ohně.
Podobné recepty jako Hovězí guláš III
Segedínský guláš
Maso na segedínský guláš opláchneme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na polovině oleje do růžova. Přidáme mletou papriku, promícháme a zalijeme trochou vody.
Podobné recepty jako Segedínský guláš
Vepřový guláš
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme.
Podobné recepty jako Vepřový guláš