Pečená vepřová panenka
Pečená vepřová panenka je pikantní a křehké maso, které můžeme podávat třeba s bramborovou kaší, s bramborovými knedlíky ...
Vepřové výpečky II. recept
Poznámka. Množství soli - 15 g na 1 kg masa je vyzkoušené a řekl bych, že je to ono :-) (přepočet pro kuchaře vědce - např. máme 0,6 kg masa x 15 g = použijeme 9 g soli).
Podobné recepty jako Vepřové výpečky II.
Výpečky recept
celkem klasicky postup ale muj vlastni recept je trosku jiny dam si cesnek cibul olej houbove koreni kmin drceny (nebo mlety) pepr sul a grilovaci koreni na plotnu a tam lehce orestuji dam maso podleju dam do trouby na 220 a bucek nedavám jen plec.. pak uz je to ta klasika no vyndat maso (klidne muz
Podobné recepty jako Výpečky