Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Guláš jsem vařil přesně podle receptu a musím poděkovat.Povedl se víc než na výbornou :) Doteď jsem dělal prakticky jen ´segedín´ a když jsem zkoušel jiný,´klasický´ guláš tak mi chuťově nevyšel nic moc.A teď už vím že to bylo zbytečným podléváním v duchu,ať je toho co nejvíc,ideálně plný hrnec Tady
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Koprová omáčka
Pořádná koprovka má být sladkokyselá, a množství záleží na každém kuchaři. Jinak co dodá koprovce úžasnou chuť je ten vývar - pořádný, silný hovězí vývar - jestli máte slowcooker ("pomalý hrnec"), tak ráno tam dejte maso, vodu a trochu soli a do oběda máte vývar hotový. Taky zahušťuju škrobovou vodo
Podobné recepty jako Koprová omáčka
Klasické kuře na paprice recept
Ano máte pravdu vařit podle chuti a receptu,Ale jedno vám vysvětlím, Moje sestra je vyučena kuchařkou a vařila ve velkých vývařovnách kde se jelo X různých omáček a příloh tam se jelo podle NORMY ono 50 l hrnce a až sto litrové kotle dobře to osolit a okořenit tak to by byla věda házet to tam po hrs
Podobné recepty jako Klasické kuře na paprice