Sdílet:

Kvásek rozkvašení recept


Kvásek rozkvašení recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Kvásek rozkvašení, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Kvásek rozkvašení. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Kvásek rozkvašení receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Žitný kvásek z podmáslí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Žitný kvásek z podmáslí recept

Neaktivní produkční kvásek tj.hladový (déle, než 3 dny od posledního rozkvašení): Kvásek zaktivujete tj. nakrmíte, rozkvasíte Na aktivaci (krmení) kvásku potřebujete: 400 400 g odleželého neaktivního kvásku z lednice 600 ml 600 ml vlažné vody 100 100 g neaktivního kvásku z lednice 200 200 g žitné mo

Podobné recepty jako Žitný kvásek z podmáslí

Chleba normální a jednoduchý recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Chleba normální a jednoduchý recept

Postup přípravy. 1/4 kg žitné promícháme s 5 dc vlažné vody a droždím na kvásek a dáme do trouby na 50 stupnů pořádně vykynout - přes 1hodinu. Do kvásku nasypeme zbytek mouky a 1 rovnou lžičku soli a kmín (nejlépe drcený, ale můžete i vynechat a dát jen na povrch bochníku celý).

Podobné recepty jako Chleba normální a jednoduchý

Kde najít informace



×