Kvašená zelenina Mixle v piksle recept
Postup přípravy receptu. Všechnu zeleninu očistíme a na robotu nakrouháme. Ve velké míse ji promícháme se solí (můžeme přidat i kmín) a napěchujeme do zavařovacích sklenic se šroubovacím víčkem.
Podobné recepty jako Kvašená zelenina Mixle v piksle
Nakládaná zelenina recept
Zeleninu pomeleme, cibuli pokrájíme a na tuku podusíme asi 5 minut. Přidáme sůl, odstavíme a trochu zchladlé natlačíme do sklenic a uzavřeme....
Podobné recepty jako Nakládaná zelenina
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Svaříme vodu se solí na 4% roztok (na 1 l vody 40g soli) a necháme vychladnout. Zeleninu oloupeme a očistíme. Květák rozebereme na menší růžičky,
Podobné recepty jako Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Kvašená zelenina přírodní
Křížem nařízneme cibule a vršek paprik, celer nakrájíme na 1 cm plátky, menší hlávky zelí na čtvrtky, květák na růžičky. Svaříme vodu se solí (1 l
Podobné recepty jako Kvašená zelenina přírodní
Kvašený zeleninový salát Pickles
Na každý jeden kilogram zeleninové směsi přidáme 1 lžičku soli, podle chuti několik špetek kmínu a hořčičného semínka. Všechnu zeleninu mačkáme a mícháme v míse, dokud nepustí šťávu.
Podobné recepty jako Kvašený zeleninový salát Pickles
Kvašená zelenina Pickles recept
Tématické fráze: nakládaná zelenina pickles pickles recept pickles pikles recept kvasena zelenina v soli recept na pickles pickles recepty recepty na pickles pikles recepty nakládaná kvašená zelenina pikles picles zelenina pikles pikls recept na pikles nádoba na kvašenou zeleninu recepty na kvašenou
Podobné recepty jako Kvašená zelenina Pickles
Korejské kimči ( kvašená národní zdravá pochoutka) recept ...
Postup přípravy receptu. Ve sklenici rozpusťte ve 2 litrech studené vody 30g soli. Zelí nasypte do nejméně 2,5 litrové nádoby z inertního materiálu (sklo, porcelán , kamenina apod.)
Podobné recepty jako Korejské kimči ( kvašená národní zdravá pochoutka) ...
Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli recept
Poznámka. Tento úžasný recept jsem před lety našla na stránkách Labužník a zde ho uveřejňuji se svolením jeho autorky Pekařky. Recepty mnou vložené většinou nechválím, ale v tomto případě si doporučení neodpustím.
Podobné recepty jako Křupavá zelenina nakládaná v mořské soli
Domácí kysané zelí
Zelí vkládáme do nádob nebo sudů a dobře upěchujeme dřevěnou palicí. Přebytečnou šťávu odléváme. V nádobě necháváme prostor, aby se šťáva během fermentace nevylévala.
Podobné recepty jako Domácí kysané zelí
Mléčně kvašená červená řepa recept
Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.
Podobné recepty jako Mléčně kvašená červená řepa
Kvašená cuketa recept
Mladučké cukety (priemer do cca 2,5 cm) umyjeme, odrežeme konce, pozdĺžne prekrojíme na polovičky alebo štvrtiny.Ukladáme do 5 litrového pohára...
Podobné recepty jako Kvašená cuketa
Salát z kvašeného zelí a zeleniny recept
Postup přípravy receptu. Cibuli nakrájíme na jemno a osmažíme na trochu vetší pánvi. Přidáme mraženou zeleninu a spolu s cibulí ji chvilku osmahneme.
Podobné recepty jako Salát z kvašeného zelí a zeleniny
Kvašené okurky
Do velké sklenice dáme okurky, zalijeme vodou, přidáme sůl, kopr, kolečka křenu a 2-3 stroužky česneku. Necháme 9 dní kvasit při pokojové teplotě.
Podobné recepty jako Kvašené okurky
Moc dobré naložené kuřecí maso recept
Postup přípravy receptu. Maso nakrájíme na nudličky. Všechno koření odměříme po lžičkách do skleničky a důkladně promícháme (lžičky s kořením musí být rovné - nikoliv vrchovaté, jinak je to pak opravdu hodně ostré).
Podobné recepty jako Moc dobré naložené kuřecí maso
Kvašáky recept
Postup přípravy receptu. Umyjeme přerostlé okurky, vinné listy, kopr a kořen křenu. Okurky propícháme, skládáme je do velikých sklenic (nebo kameninové nádoby – viz foto) a prokládáme koprem, vinnými listy a kolečkama křenu.
Podobné recepty jako Kvašáky
Papriky s kysaným zelím ve sladkokyselém nálevu recept ...
Ivana Ch:jarda Kadic:Přiznám se,že jsem ještě nakládané papriky s čerstvým zelím nikdy nejedla ale s tím kysaným nám vážně moc chutnají Já do nálevu z 350ml vody dávám 2lžíce octa,3lžíce cukru a špetku soli.Máme rádi trošku sladší a v kombinaci s tím kys.zelím je pak výsledná chuť taková krásně navi
Podobné recepty jako Papriky s kysaným zelím ve sladkokyselém nálevu ...