Domácí kysané zelí
Podle toho jak je nádoba se zelím velká, necháme ji 1-2 dny v teple (kolem 18 °C) a teprve pak ji přemístíme do chladné místnosti (asi 8-10 °C) k dalšímu kysání.
Podobné recepty jako Domácí kysané zelí
Dušené zelí mojí babičky
Radek Šimonic | 24. 3. 2009 16:17. 1kg sterilizovaného zelí jsem nechal připravit od přítelkyně.Když bylo hotové 2/3 si přítelkyně odebrala a 1/3 mi zůstala v kastrůlku na dochucení.Osmažil jsem 1 cibuli (půlměsíčky) do hněda.
Podobné recepty jako Dušené zelí mojí babičky
Kyselé zelí do skla
Věra Štroblová | 15. 10. 2008 15:07. Tak marie můžu se podělit o zkušenost :-))) jak vidíš fotky jsou focené po zavření sklenic a takto vydrží do příštího roku, já jsem sama byla překvapená , tekutina tam nebyla a zelí bylo v poho... někdy je dole bílá tekutina ale vůbec to nemá vliv na chuť zelí, t
Podobné recepty jako Kyselé zelí do skla
Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.
Vypracujeme těsto, z mouky, cukru prášku do pečiva, vajec, oleje a vody. Vylijeme ho na vymazaný a vysypaný plech, z toho 1/3 těsta smicháme s kakaem.
Podobné recepty jako Pudinkové řezy se zakysanou smetanou II.