Ruský boršč
Kdo by neznal ruský boršč? Velice chutný vývar s kořenovou zeleninou a dalšími přísadami. V zimních měsících nás příjem...
Bramborová zeleninová polévka se smetanou
Bramboračka může být uvařena i v tomto hávu. To znamená, že je do ní přidána zelenina navíc a je mohutně podepřena použit...
Zelňačka s bílou fazolí
Zelňačka s bílou fazolí je plná chutí a zdravých ingrediencí. Jednoduchá, sytá polévka, kterou si možná oblíbíte....
Domácí kysané zelí
Zelí vkládáme do nádob nebo sudů a dobře upěchujeme dřevěnou palicí. Přebytečnou šťávu odléváme. V nádobě necháváme prostor, aby se šťáva během fermentace nevylévala.
Podobné recepty jako Domácí kysané zelí
Dušené zelí mojí babičky
Bramboru oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku a promícháme. Touto směsí zahustíme zelí a ještě chvíli dusíme.
Podobné recepty jako Dušené zelí mojí babičky
Kyselé zelí do skla
Nakrouhané zelí promícháme se solí a kmínem nejlépe v dětské vaničce a necháme asi 2 hodiny stát, až začne pouštět šťávu. Mezitím si nachystáme asi 12-13 sklenic o objemu 0,7 l.
Podobné recepty jako Kyselé zelí do skla