Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
Zvěřinu je nutné alespoň dva dny předem naložit. Maso odblaníme, prošpikujeme špekem, ze všech stran osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli na jemno a dáme k masu. Přidáme pět kuliček nového koření, tři bobkové listy, asi deset kuliček jalovce a zhrub
Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Skopové na víně s rozmarýnem recept
Jendo, máš pravdu, já bych taky prubla nějakou marinádu v případě skopového. Kdysi jsem dělala zajíce, už si nevzpomínám na ten lák, škoda, ale vím, že jsem si pak podusila mrkev na másle, přidala trochu vody a po celou dobu dušení jsem tím zajíce polévala.
Podobné recepty jako Skopové na víně s rozmarýnem
Svíčková na smetaně
Na závěr si přichystám citron, nakrájený na plátky, na něj dám kopeček ušlehané šlehačky, kterou ozdobím také brusinkou, nebo lžičkou brusinkové marmelády, v případě nouze stačí lžička pikantní rybízové marmelády. Na talíř s přichystanou svíčkovou a knedlíky položím tento ozdobený citron. plátek ...
Podobné recepty jako Svíčková na smetaně
Domácí klobásy podle Hynka recept
Domácí klobásy, které jsem si v průběhu několika let vymazlil téměř k dokonalosti. Recept je z 10 kg masa, ale po vyuzení budete mít 7,5 - 8 kg klobás. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka