Lák na zvěřinu recept

Sdílejte obsah s přáteli

Lák na zvěřinu recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Lák na zvěřinu, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Lák na zvěřinu. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Lák na zvěřinu receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept

Zvěřinu je nutné alespoň dva dny předem naložit. Maso odblaníme, prošpikujeme špekem, ze všech stran osolíme, opepříme a vložíme do pekáče. Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli na jemno a dáme k masu. Přidáme pět kuliček nového koření, tři bobkové listy, asi deset kuliček jalovce a zhrub

Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

Skopové na víně s rozmarýnem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Skopové na víně s rozmarýnem recept

Jendo, máš pravdu, já bych taky prubla nějakou marinádu v případě skopového. Kdysi jsem dělala zajíce, už si nevzpomínám na ten lák, škoda, ale vím, že jsem si pak podusila mrkev na másle, přidala trochu vody a po celou dobu dušení jsem tím zajíce polévala.

Podobné recepty jako Skopové na víně s rozmarýnem

Svíčková na smetaně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Svíčková na smetaně

Na závěr si přichystám citron, nakrájený na plátky, na něj dám kopeček ušlehané šlehačky, kterou ozdobím také brusinkou, nebo lžičkou brusinkové marmelády, v případě nouze stačí lžička pikantní rybízové marmelády. Na talíř s přichystanou svíčkovou a knedlíky položím tento ozdobený citron. plátek ...

Podobné recepty jako Svíčková na smetaně

recept internet
recept internet

Domácí klobásy podle Hynka recept

Domácí klobásy, které jsem si v průběhu několika let vymazlil téměř k dokonalosti. Recept je z 10 kg masa, ale po vyuzení budete mít 7,5 - 8 kg klobás. Vareni.cz - recepty, tipy a články o vaření.

Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka

Naši partneři