Líné golubce recept
Z masy formujeme "golubce", obaľujeme v múke a kladieme na pekáč potrený olejom. Paradajkovú šťavu zriedime vodou, osolíme, okoreníme a zalejeme golubce - holúbky. Ak chceme viac paradajkovej "omáčky" vo finále, množstvo paradajkovej šťavy aj vody zvýšime.
Podobné recepty jako Líné golubce
Golubky od Máši recept
Golubce delala stejne a byly pokazde uzasne, nekdy ovsem byla lina maso balit, tak pouze zeli nakrajela a vrstvila. Zeli, mlete maso, ryze, mrkev atd., az do spotrebovani vsech ingredienci. Nakonec vse zalila vyvarem s protlakem a dala zapect.
Podobné recepty jako Golubky od Máši
Holubci od rodilé Ukrajinky
Nekdy zeli jenom nastrouhala a rikala tomu line holubce, ale jinak byl postup naprosto stejny a byla to v obou pripadech velika dobrota. Vzdy jsme jedli jenom se zakysanou smetanou a nemelo to chybu. Navic miluji jidla z jednoho hrnce.
Podobné recepty jako Holubci od rodilé Ukrajinky
Sarma od Muki
Moje babička toto jídlo vařila a říkali jsem tomu Holoubky...protože děda, který ji to naučil a pocháze z Ukrajiny....tomu říkal...pro změnu Golubce..Kyselé zelí tam nedávala , ale dusila listy ve vodě , do které přidala ocet a místo raj. protlaku podusila maso se slad. paprikou..Používala bůček.Pro
Podobné recepty jako Sarma od Muki