Sdílet:

Lančmíd recept


Lančmíd recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Lančmíd, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Lančmíd. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Lančmíd receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Domácí lančmít recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí lančmít recept

Postup přípravy receptu. Bůček i s kouskem kůže pomeleme, přidáme všechny ostatní suroviny a dobře umícháme - nejlíp to jde robotem, hákem na mísení těsta. Promíchanou směs urovnáme do sáčkem vyloženého šunkovaru, dobře udusáme a zavřené uložíme na 24 hodin do lednice. Druhý den vaříme při 80-85°C d

Podobné recepty jako Domácí lančmít

Dvojí lančmít recept

8 g pragandy. 8-10 g kuchyňské soli. Lančmít II.: 600 g libovějšího bůčku, 400 g předního hovězího. kůže z bůčku (může být i kousek kůže navíc) 2 naběračky vývaru z kůže, kostí a ořezu z vepř. masa. 14 g směsi maďarského koření „Ostrá domácí klobása“ ( je bez soli a bez éček) 10 g kuchyňské soli.

Podobné recepty jako Dvojí lančmít

Kde najít informace



×