Domácí lančmít recept
Postup přípravy receptu. Bůček i s kouskem kůže pomeleme, přidáme všechny ostatní suroviny a dobře umícháme - nejlíp to jde robotem, hákem na mísení těsta. Promíchanou směs urovnáme do sáčkem vyloženého šunkovaru, dobře udusáme a zavřené uložíme na 24 hodin do lednice. Druhý den vaříme při 80-85°C d
Podobné recepty jako Domácí lančmít
Dvojí lančmít recept
8 g pragandy. 8-10 g kuchyňské soli. Lančmít II.: 600 g libovějšího bůčku, 400 g předního hovězího. kůže z bůčku (může být i kousek kůže navíc) 2 naběračky vývaru z kůže, kostí a ořezu z vepř. masa. 14 g směsi maďarského koření „Ostrá domácí klobása“ ( je bez soli a bez éček) 10 g kuchyňské soli.
Podobné recepty jako Dvojí lančmít