Bublanina nadýchaná s jakýmkoli ovocem recept
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem. Bublanina je asi nejznámější a nejrychlejší moučník. Receptů existuje celá řada, ovšem klasika od našich babiček, olejová bublanina s třešněmi se nikdy neomrzí. Přestože se jedná o typický letní moučník, dopřát si ho můžete během celého roku s různým sezón
Podobné recepty jako Bublanina nadýchaná s jakýmkoli ovocem
Rychlá pomazánka z Lučiny, tvarohu, rajčátek a jiné zeleniny recept ...
Všechny uvedené ingredience ( tvaroh, lučina, máslo a jogurt ) zamícháme do hladka, zeleninku pokrájíme na malé kousky, smícháme s nastrouhaným řapíkatým celerem a ušleháme vše dohromady. Pak dozdobíme petrželkou, kapií nebo rajčátky. Podáváme s celozrným pečivem a se salátem z polníčku.
Podobné recepty jako Rychlá pomazánka z Lučiny, tvarohu, rajčátek a jiné zeleniny ...
Domácí lučina – jednoduchý recept z jogurtu a zakysané ...
PRIMA TIPY: Místo zakysané smetany můžete použít i smetanu ke šlehání, výsledná lučina bude jemnější a méně nakyslá. Dá se také kombinovat zakysanka se šlehačkou v libovolném poměru a tuto směs pak smíchat s jogurtem. Lučinu lze připravovat přírodní, se solí i bez soli, podle toho, na co ji chcete d
Podobné recepty jako Domácí lučina – jednoduchý z jogurtu a zakysané ...
Lutenice pomazánka z vařených brambor recept
Lutenice - pomazánka z vařených brambor. Netradiční pomazánka z vařených brambor v sobě kombinuje chutě lehce pikantní a zeleninové. Hodí se jak na křupavé a česnekem potřené topinky, tak i na jemný toast nebo naši klasickou veku, tedy na chlebíček. 5,0 (31×) Eliza. 47 názorů. 20 min.
Podobné recepty jako Lutenice pomazánka z vařených brambor
Bezkonkurenční lučina, dělaná doma recept
Bezkonkurenční lučina, dělaná doma. Samotná jen tak na chleba, základ do pomazánek, na sladko s ovocem, dokonce i do těstovin a omáček. Tam všude můžete použít domácí lučinu. K přípravě vám stačí bílý jogurt a smetana. Tak vytáhněte plátýnko a pusťte se do toho. 5,0 (76×) Bibinka. 134 názorů.
Podobné recepty jako Bezkonkurenční lučina, dělaná doma
Stařenčina lepenica s uzeným masem
Postup přípravy receptu. 1. Uzené maso vložíme na 2 minuty do vroucí vody, pak je opláchneme studenou vodou a nakrájíme na porce. 2. Jednu nakrájenou cibuli osmažíme na sádle dohněda, přidáme naporcované maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka. 3. Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě s česnekem
Podobné recepty jako Stařenčina lepenica s uzeným masem
Jihočeská lepenice recept
1. 2015 16:04. Pravá jihočeská lepenice ze španělských surovin a německého kysaného zelí. 2. 1. 2013 13:57. Pocházím z JČ, takže Kočičák - naše moc oblíbené jídlo. Maminka ho dělala jedině z kaše (místo mléka smetanu -výtečné!), na kočičák dát hodně smažené cibulky -mňamka. 26.
Podobné recepty jako Jihočeská lepenice
Lutěnice mé babičky
Postup přípravy receptu. 1. Jemně nakrájenou cibulku osmažíme na oleji, přidáme oloupaná, namletá rajčata a dusíme tak dlouho (za občasného míchání), až se vypaří šťáva. Mezitím si opečeme na plotně nebo v troubě kapie, sloupneme je a umeleme na masovém strojku. Kapie přidáme k rajčatům a opět podus
Podobné recepty jako Lutěnice mé babičky
Lepenice s uzeným
Lepenice s uzeným - recept: Oloupané brambory pokrájíme a uvaříme v osolené vodě ochucené drceným kmínem doměkka. Poté scedíme, přidáme majoránku, vlijeme mléko a brambory
Podobné recepty jako Lepenice s uzeným
Lepenice
Postup přípravy receptu. 1. Oloupané, na půlky nakrájené brambory zalijeme vroucí osolenou vodou a uvaříme doměkka. Měkké brambory scedíme, rozmícháme, podlijeme vařícím mlékem a přidáme scezené, nakrájené zelí. Kaši dobře vymícháme a podáváme posypanou cibulkou osmaženou na sádle.
Podobné recepty jako Lepenice
Líčka pečená na dezertním víně recept
800 g hovězích líček. (300 g nastrouhané kořenové zeleniny): 100 g petržel. 150 g mrkev. 50 g celer. 4 velké cibule nakrájené nahrubo. 250 ml dezertního vína Kagor. 150 ml červeného vína (zde Cabernet) 4 lžíce sádla.
Podobné recepty jako Líčka pečená na dezertním víně
Lívanečky recept
Postup přípravy. Mléko zahřejeme, přidáme do něj špetku soli , špetku cukru, droždí, vejce a za stálého míchání přisypáváme mouku. Podle potřeby můžeme těsto zředit (mlékem) a nebo naopak zahustit (moukou) tak, aby se nám těsto dobře lilo na pánev. Hotové těsto necháme na teplém místě asi tak 3/4 ho
Podobné recepty jako Lívanečky
Domácí lučina recept
Domácí lučina. Proč si nezkusit vyrobit domácí, čerstvou Lučinu? Můžeme ji dochutit pažitkou, koprem nebo i křenem a s čerstvým chlebem bude výborná k snídani. Zužitkujeme i syrovátku, která z Lučiny vykape, je nejen osvěžující, ale i zdraví prospěšná. 6. 4.
Podobné recepty jako Domácí lučina
Hovězí líčka na víně recept
Hovězí líčka na víně. Hovězí líčka nepatří mezi maso, které by lákalo na pohled. Oblíbenou přípravu s červeným vínem proslavil v minulých letech Zdeněk Pohlreich. Jde vlastně o poměrně tradiční české jídlo, které se díky nové kuchařské vlně dostává zase na výsluní. 4,8 (13×) cathleen. 16 názorů.
Podobné recepty jako Hovězí líčka na víně
Francouzská cibulačka recept
Francouzská cibulačka. Jedna z nejznámějších zahraničních polévek. Cibule je levná a vždy dostupná zelenina, takže vykouzlit z ní oblíbenou polévku není složité ani drahé. Zapečené sýrové krutony ji vhodně doplní. 5,0 (57×) kakatko. 32 názorů. 45 min. 25.
Podobné recepty jako Francouzská cibulačka