Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney ...
V menšom kastróliku roztopíme husaciu masť a pečeň v celku na nej opražíme. Opečenú nakrájame na plátky a servírujeme s horčicou a chutney. Podávame s bielym chlebom. Uvařeno. Přidat do oblíbených (3x) Moje poznámka Přidat poznámku Nahlásit chybu v receptu Sdílejte s přáteli Poslat recept Zkopírovat
Podobné recepty jako Foie gras s medovou dijonskou hořčicí a meruňkovým chutney ...
Koblihy s meruňkovým džemem a šlehačkou recept
Pripravila som na panvicu bravčovú masť a podkysnuté šišky som vkladala do horúcej masti tou časťou, ktorou boli uložené na doske, do každej som urobila jamku na lekvár, zakryla som ich pokrievkou a keď sa vypražili, obrátila som ich, ale už som ich len dopiekla, nezakryla som ich. Upečené šišky som
Podobné recepty jako Koblihy s meruňkovým džemem a šlehačkou