Lahůdkový marinovaný vepřový bok recept
Vepřový bok naporcujeme na stejně velké špalíky. Do hrnce dáme vodu a jakmile začne vřít, tak opatrně vložíme maso. Přidáme koření a zeleninu. Necháme vařit do změknutí. Po uvaření maso vyjmeme – odstraníme případné kosti a necháme lehce vychladnout.
Podobné recepty jako Lahůdkový marinovaný vepřový bok
Uzení ryb a konzervování uzených ryb zavařováním recept ...
Očištěné ryby naporcujeme a zvážíme. Na 5 kg ryb použijeme 150 g soli a asi 4 menší hlavičky česneku. Oloupaný česnek rozetřeme se solí na pastu, kterou pečlivě potřeme ryby ze všech stran. Ryby uložíme na 12 až 24 hodin do kameninové, skleněné či umělohmotné nádoby a dáme do chladničky. Po několika
Podobné recepty jako Uzení ryb a konzervování uzených ryb zavařováním ...
Pstruzi v alobalu na grilu recept
Přidej k pstruhům do alobalu na osminky pokrájenou cibulku a pár brambor též na osminky. K tomu jednu barevnou kapii na proužky a několik cherry rajčátek napoloviny. K tomu kolečko citronu, sůl, pepř a to je vše. Po asi 40 minutách to sundej z grilu, otevři a jez. Už nikdy nebudeš chtít pstruha na j
Podobné recepty jako Pstruzi v alobalu na grilu
Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré recept ...
Porce ryby omyjeme, osušíme, dobře nasolíme a posypeme sušeným koprem (čerstvý by při tepelné úpravě ztrácel na chuti, sušený ji naopak rozvine). Suroviny na marinádu prošleháme a potřeme s ní rybí filety. Necháme marinovat cca 2 hodiny. Poté přikryjeme alobalem a pečeme přikryté půl hodiny. Odkryje
Podobné recepty jako Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré ...
Polévka z lososa recept
Zbytky, vzniklé při porcování lososa (např. hlava, ocasní, břišní a hřbetní ploutve, páteř se zbytky masa) vložíme do hrnce se 2 litry vody, přidáme bobkový list, nové koření, kuličky pepře, sůl a přivedeme k varu. Vaříme asi 15 minut. Pak rybí vývar scedíme a z kostí a ploutví opatrně obereme zbytk
Podobné recepty jako Polévka z lososa
Keříčkovec červenolemý na grilu recept
Je vynikající jak na gril do podkoviček nebo filet, tak i na pánvičku či do trouby domů. Doporučuji s tymiánem a pokapat citronovou šťávu. V ČR jej najdete v řetězci Makro, kde se prodávají čerstvé filety z této rybky. Zároveň si tuto rybu můžete koupit přímo u ,,výrobce" v Rokytně u Sezemic. Firma
Podobné recepty jako Keříčkovec červenolemý na grilu
Americké kotlety recept
Kotlety nakrájíme na porce, naložíme do připravené marinády a necháme do druhého dne marinovat. Pak je položíme na vymaštěný plech a za stálého potírání zbylou marinádou pečeme v troubě do změknutí. Podávat můžeme buď s hranolky nebo s brambory na různý způsob.
Podobné recepty jako Americké kotlety
Naložené hovězí přírodní recept
Opečeme jej na tuku, přidáme nakrájenou cibuli, kterou necháme pouze zesklovatět, mírně podlijeme horkou vodou a dusíme do změknutí. Maso vyjmeme. Šťávu necháme částečně vysmahnout. Mouku na sucho osmahneme, dobře promícháme ve studené vodě, povaříme, přidáme papriku a promícháme. Dolijeme masovým v
Podobné recepty jako Naložené hovězí přírodní
Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Zaprášíme vše moukou (plnější lžíce), kterou necháme krátce zpěnit a ke konci smažení přisypeme k mouce i papriku. Vše ihned zalijeme vývarem nebo vodou (cca 750 ml), dobře promícháme, přisypeme na kostičky pokrájené brambory a vaříme do jejich změknutí společně s kořením. Až jsou brambory měkké, př
Podobné recepty jako Kyselica (zelňačka) s čabajkou
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Na teflonové pánvy podusíme kuřecí prsa do změknutí, okořenímeje. Vedle do kastrůlku si dáme v osolené vodě vařit pár brambor (podle počtu porcí), po... více o Kuřecí prsíčka se zeleninou a fazolemi
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené