Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
Pak opláchnu a dám do vychladlé marinády, kterou dělám takto: Ocet zředím vodou 1:1 a přidám všechny ingredience, povařím 5 minut a nechám vychladnout. Ponořím do ní maso a nechám minimálně 1 den, lépe ale 2 - 3 dny. Pro doplnění: tuto marinádu používám i například na hovězí maso (svíčková), lze i n
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Marinované kančí panenky a hřbety recept
Druhý den maso vyjmeme z marinády a zprudka jej opečeme ze všech stran na rozpáleném oleji. Přendáme do pekáčku nebo jiné vhodné nádoby, na pánev vlijeme marinádu a necháme ji probublat. Pak nalijeme pod maso a dáme na 10 min do rozpálené trouby na 220C.
Podobné recepty jako Marinované kančí panenky a hřbety
Kanec Asiat recept
Maso nakrájíme na kousky a naložíme minimálně na 2 hodiny do marinády. Poté rozpálíme olej nejlépe ve woku, maso vyjmeme z marinády a opečeme jej zprudka ze všech stran, trochu osolíme. Přilijeme marinádu, přiklopíme a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme malinko vodou.
Podobné recepty jako Kanec Asiat
Steaky z divočáka na česneku recept
Maso nakrájíme na menší steaky a dáme přes noc (lépe déle) naložit do marinády, kterou připravíme smícháním oleje, koření a česneku. Další den opečeme na pánvi - není třeba už žádného dalšího tuku, ani sůl.
Podobné recepty jako Steaky z divočáka na česneku
Kančí kýta na brusinkách recept
Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Maso necháme marinovat alespoň 5 hodin. Na lžíci oleje necháme vyškvařit kostičky špeku, osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme marinované maso a ze všech stran zprudka opečeme.
Podobné recepty jako Kančí kýta na brusinkách
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou recept
Maso naložíme minimálně na hodinu do marinády z uvedených surovin. Mezitím na oleji mírně opečeme žampiony tak, aby zůstaly šťavnaté. Maso vyjmeme z marinády, osolíme a napichujeme střídavě s cibulí a žampiony. Špízy opečeme ze všech stran na rozpálené pánvi s trochou oleje, pak je vyjmeme a udržuje
Podobné recepty jako Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou
Kančí kýta na víně s tymiánem
Kančí kýta na víně s tymiánem - recept: Ze surovin připravíme marinádu a kýtu do ní na 3-4 dny vložíme, necháme marinovat v chladu a temnu.Maso vyjmeme z marinády osušíme, převážeme pevně
Podobné recepty jako Kančí kýta na víně s tymiánem
Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky ...
Ke koření přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno, 1 prolisovaný česnek, sůl podle chuti a olej. Já jsem maso ještě před naložením do marinády trochu z obou stran osolila (plus do marinády jsem taktéž sůl dala). Maso naložíme a necháme nejméně dva dny odležet.
Podobné recepty jako Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky ...
Pečená kančí žebírka recept
Na zeleninu položíme naložená žebra a zamícháme je mezi zeleninu. Přidáme sádlo, posypeme kmínem, celým černým pepř a pár kuličkami nového koření. Vše podlijeme trochou vody a zakryjeme alobalem. Kančí žebírka na zelenině pečeme zhruba hodinu a půl na 160 °C, v průběhu pečení žebra podléváme. Po upl
Podobné recepty jako Pečená kančí žebírka
Myslivecký guláš recept
Na sádle rozškvaříme 3 plátky slaniny, přidáme pokrájenou cibuli, raději více než méně, já dávám 3 a tu osmažíme do zlatohněda, přidáme lžíci cukru a karamelizujeme. Do tohoto základu dáme maso pokrájené na kostky a prudce restujeme, aby se zatáhlo, ale zatím nesolíme.
Podobné recepty jako Myslivecký guláš
Divočáček na bylinkách recept
Den předem si naložíme masko do marinády, vymíchané z majolky, vína, bylinek, oleje a koření (bez soli). Trochu bylinné směsi vetřeme do zářezů na mase. Když si vzpomenem, maso obrátíme, ale né jako Bydžovská v komedii, kdy otočila celý pekáč:-)) V kastrolu rozpálíme olej a na něm necháme osmahnout
Podobné recepty jako Divočáček na bylinkách
Medailonky z divočáka recept
Medailonky divočáka vybereme z marinády, osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí a obalíme slaninou. Poklademe na horký gril a grilujeme asi 6 - 10 minut, přičemž maso občas obrátíme. Potom pokládáme na gril okořeněné plátky ananasu a z každé strany grilujeme asi 3 minuty.
Podobné recepty jako Medailonky z divočáka