Bizoní žebra marinovaná, pečená recept
Krkovičkova vepřekovka (vepřový bůček, vepřová uzená žebra, hovězí žebra = maso ve vlastní šťávě) ... že bizon byl i vlastnoručně ulovený, tak mi připadá ten jeden bod, který můžu dát, zoufale málo. Odpovědět. yanull (moderátorka) 23. 2. 2015 10:59:46.
Podobné recepty jako Bizoní žebra marinovaná, pečená
Consommé z bizona recept
Zalijeme vodou. Cibuli překrojíme na polovinu a řeznou plochou jí opečeme na pánvi.Zeleninu nakrájíme na velké kousky. Vše přidáme do PH. Přidáme maso a všechno koření. Zapneme na st.I na 8 hodin. Pak necháme vychladnout. Sebereme ztuhlý tuk a přes sítko přelijeme do hrnce. Maso, mrkev, celer i póre
Podobné recepty jako Consommé z bizona
Sekaný steak recept
Tématické fráze: maso z bizona bizon recepty telecí steak recept mleté maso recepty steak z bizona recepty z bizona sekany biftek bizoní steak bizon recept sekaný hovězí steak hovězí sekaný steak recepty na bizona telecí steak recepty bizon steaky recepty bizoní maso recepty steak z mletého masa ste
Podobné recepty jako Sekaný steak
Marinovaná bizoní jatýrka recept
cathleen: Máš asi pravdu s tou cibulí, dává ji poměrně dost pod maso, třeba do gulášů, předpokládám, že jí dal dost i pod játra - pak už to asi nechtěl překořeňovat. No, vědět by to ale měl . Odpovědět
Podobné recepty jako Marinovaná bizoní jatýrka
Zázvorový koňský (hovězí) guláš recept
Maso nakrájíme na kostky, cibuli na měsíčky, v "papiňáku" si osmažíme cibulku na sádle dohněda, přidáme maso, dost osmažíme až se začne téměř připalovat, zalijeme vodou, jen tak, aby byla zároveň s masem, "papiňák" zavřeme a necháme dusit 1 hodinu.
Podobné recepty jako Zázvorový koňský (hovězí) guláš
Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou recept
Maso nakrájíme na kousky velikosti soust, cibuli na osminky, a žampiony na čtvrtky. Maso naložíme minimálně na hodinu do marinády z uvedených surovin. Mezitím na oleji mírně opečeme žampiony tak, aby zůstaly šťavnaté. Maso vyjmeme z marinády, osolíme a napichujeme střídavě s cibulí a žampiony.
Podobné recepty jako Zvěřinový špíz s brusinkovou omáčkou