Sdílet:

Maso z daňka recept


Maso z daňka recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Maso z daňka, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Maso z daňka. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Maso z daňka receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Dančí medailonky
Uložit recept!
recepty
recepty

Dančí medailonky

...z daňka je velmi chutné a oproti jelenímu je jemnější, ... U jelenovité zvěře všeobecně platí, že nejlepší maso mají kusy do tří let věku. U starší zvěře je maso ... Zvěřinu je dobré připravit si den předem a maso naložit, například do oleje. Přidat lze i koření,...

Dančí maso na kořenové zelenině recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dančí maso na kořenové zelenině recept

Sháněla jsem nějaký recept na daňka, ale nenašla jsem nic, na co jsem měla suroviny a tak jsem smíchala několik receptů dohromady. Pokud už tu takový recept někde je, omlouvám se, ale nenašla jsem ho. Bohužel foto nepřiložím, protože než jsem stačila vyfotit, nic nezbylo. Pokud někdo nějaké foto vlo

Podobné recepty jako Dančí maso na kořenové zelenině

Daněk na špeku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Daněk na špeku recept

Tématické fráze: daněk recepty recepty z daňka zvěřina recepty danek recepty daněk danek recept recepty na maso z daňka recept daněk daněk recept z danka recept na dańka pečený daněk maso z daňka recept na maso z daňka recepty na daňka recepty z masa dańka pečený daněk recept daněk na špeku recepty

Podobné recepty jako Daněk na špeku

recept internet
recept internet

Dančí guláš

Maso nasekáme na kousky, opláchneme ve vlažné vodě. Větší část cibule drobně nakrájíme, osmahneme dorůžova na sádle, přidáme papriky, zpěníme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme maso, osolíme, okořeníme pepřem a utřeným česnekem, vmícháme rajčatový protlak a dusíme pod pokličkou.

Podobné recepty jako Dančí guláš

Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou recept

K omáčce z bazalky můžeme přidat i trochu rybízové marmelády pro dochucení. Omáčku podáváme v zahřáté misce, pečené dančí maso podáváme vcelku, teprve u stolu je nakrájíme na potřebné kousky. Pokud chceme maso zmrazit, pečeme je o 10 - 15 minut déle. Omáčku s bazalkou můžeme zmrazit také, ale bez šl

Podobné recepty jako Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou

recept internet
recept internet

Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou

Maso "z lesa" se často před samotnou kuchyňskou úpravou takzvaně moří (nakládá). Jednoduše se zbaví blan, osolí se, prošpekuje a obloží pokrájenou kořenovou zeleninou s divokým kořením. Na závěr jej zalijeme rozpuštěným máslem a necháme den odležet na chladném místě.

Podobné recepty jako Konfitovaná daňčí kýta se švestkovou omáčkou

Daňčí ragú recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Daňčí ragú recept

Maso vyjměte, přidejte mouku a zlehka opražte. Přidejte koření (já používám čajové sítko, které z hotového pokrmu snadno vyjmu), rajčatový protlak a podlijte vínem. Vložte opět maso a vše jen velmi zvolna duste. Vývar nebo vodu přilévejte dle potřeby. Přibližně v polovině dušení přidejte brusinkový

Podobné recepty jako Daňčí ragú

Daňčí kýta s dýňovou omáčkou a špeclemi
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Daňčí kýta s dýňovou omáčkou a špeclemi

Maso odblaňte, celý povrch potřete olejem a rozpalte pánev, dokud se z ní nebude kouřit. Nechte maso ze všech stran opéct dohněda, vložte je do pekáčku a pečte asi 25 minut v předehřáté troubě. Pak bude střed masa růžový. Dál můžete propékat ještě 10–15 minut, pak už maso zbytečně trápíte.

Podobné recepty jako Daňčí kýta s dýňovou omáčkou a špeclemi

recept internet
recept internet

Dančí steak se zeleninou recept

Na steak použijeme svíčkovou z daňka nebo jiné zvěřiny. Svíčkovou odblaníme, trochu nasolíme a zprudka opečeme vcelku na olivovém oleji ze všech stran. Takto připravené maso dáme pod gril asi na 10 minut. Záleží na tom, jak máme steak rádi. Syrovější 5 minut, medium 10 minut, zcela propečený 15 minu

Podobné recepty jako Dančí steak se zeleninou

Roláda z daňčí plece recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Roláda z daňčí plece recept

Maso když jsem ráno na to koukla bylo tak nádherné ,opravdu kus kýty jako namalovaný.Takový kousek z daňka mám tak jednou za dva roky. Neměla jsem svědomí z toho udělat plát - dopižlat to! Udělala jsem řízky naklepala pomazala a dala slaninu a uzené.Každý zvlášť jsem umotala ,svázala a už se dusí.

Podobné recepty jako Roláda z daňčí plece

Jemná daňčí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jemná daňčí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami

Měkké maso vyjměte a z omáčky vyberte koření. Rozmixujte ji nebo propasírujte, záleží na vaší chuti a zvyklostech. Dochuťte, pokud máte rádi svíčkovou kyselejší, dokyselte ji troškou citronové šťávy. Pokud je omáčka po mixování málo hustá, ještě ji trochu povařte a zredukujte.

Podobné recepty jako Jemná daňčí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami

Fantastické trhané vepřové v domácí BBQ omáčce
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Fantastické trhané vepřové v domácí BBQ omáčce

Máte-li tekutý kouř, maso jím polijte, pokud ne, tak vůbec nevadí. Maso pečlivě zavřete do alobalu, dejte do trouby a pečte při této teplotě asi 7 hodin. Jeho vnitřní teplota by měla být 89–90 stupňů. Po uplynutí této doby maso z trouby vyndejte, rozbalte, slijte veškeré vypečené šťávy a ty uschovej

Podobné recepty jako Fantastické trhané vepřové v domácí BBQ omáčce

Trhané vepřové s domácí bbq omáčkou a nakládanými okurkami ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Trhané vepřové s domácí bbq omáčkou a nakládanými okurkami ...

Maso kontrolujte teploměrem. Aby šla vlákna krásně oddělovat, mělo by mít uvnitř teplotu cca 95 stupňů. Nelekejte se. Marináda téměř zčerná, ale uvidíte, že nakonec bude maso chutnat perfektně a nebude ani krapet spálené. Jakmile se maso dopeče, vyndejte ho z grilu a nechte asi 15 minut odležet.

Podobné recepty jako Trhané vepřové s domácí bbq omáčkou a nakládanými okurkami ...

Dušené hovězí s hráškem
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené hovězí s hráškem

Maso pustí šťávu a tu nechte zcela vyvařit. Základ posypejte moukou (hraškou) minutu míchejte, přidejte sladkou papriku a opět minutu míchejte. Zalijte vývarem, přiveďte k varu a pak pod poklicí na mírném plameni duste asi 2,5 hodiny, dokud není maso měkké. Pokud použijete tlakový hrnec, stačí dusit

Podobné recepty jako Dušené hovězí s hráškem

Trhané vepřové maso
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Trhané vepřové maso

Maso nakrájejte na velké kousky, obalte je v koření a vložte do velkého žáruvzdorného hrnce. Přilijte jablečný mošt a ocet, přiklopte a pečte v troubě zhruba 4 hodiny, dokud maso nezměkne. Upečené maso natrhejte pomocí dvou vidliček na vlákna, vraťte ho zpět do pomalého hrnce a nechte 15 minut prohř

Podobné recepty jako Trhané vepřové maso

Dančí hřbet s kapustovo-bramborovou kaší
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dančí hřbet s kapustovo-bramborovou kaší

Okořeněné maso dejte na pánev a opečte ze všech stran, aby dostalo pěknou barvu. Jakmile ucítíte, že se bylinky nebo česnek začínají připalovat, vyndejte je z pánve ven. Maso následně dejte na pečicí papír a vložte do vyhřáté trouby na cca 4 minuty, aby uprostřed zůstalo pěkně růžové.

Podobné recepty jako Dančí hřbet s kapustovo-bramborovou kaší

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kostky a 1/3 hrnku kukuřičného škrobu dejte do sáčku, zatáhněte a protřepejte, aby se maso krásně obalilo. Velkou pánev zakápněte olejem, přidejte kuře a orestujte dohněda a maso propečte. ... Svíčková z daňka s brusinovými knedlíky. Sdílet (0) Diskuze (0) Zavřít diskusi.

Podobné recepty jako Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Hovězí na víně po burgundsku
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí na víně po burgundsku

Když je maso ze všech stran opečené, vraťte k němu osmaženou cibuli, slaninu a koření z nálevu a zalijte vínem z marinády, osolte a přiveďte k varu. Zakryté nechte na velmi mírném plameni jemně probublávat nejméně dvě a půl hodiny, až maso úplně změkne. Před koncem dušení osmahněte na másle půlky ža

Podobné recepty jako Hovězí na víně po burgundsku

Svíčková s karamelem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Svíčková s karamelem recept

Vodu z halali nevyléváme!! Halali restujeme cca 5 minutek. Poté jím zasypeme maso v pekáči, přilijeme scezenou vodu z halali a dolijeme vodou tak, aby bylo maso pěkně potopené a dáme na 24 hodin odležet do lednice. Druhý den odebereme z pekáče 2/3 vody, které si dáme vedle do nějakého kastrolu. Maso

Podobné recepty jako Svíčková s karamelem

Jehněčí na rozmarýnu a pečené brambory
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí na rozmarýnu a pečené brambory

Přelijte ho marinádou i shora (což ještě v průběhu marinování několikrát zopakujte nebo maso po čase otočte), mísu přikryjte fólií na potraviny a dejte na 24 hodin do chladničky. Druhý den maso vyndejte, nechte z něj okapat marinádu, osolte ho a opepřete. Položte ho do pekáčku a potřete zbytkem oliv

Podobné recepty jako Jehněčí na rozmarýnu a pečené brambory

Dančí s těstovinami
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dančí s těstovinami

Maso pro náš recept pochází z Čech, spolupracujeme s dodavateli v severních a středních Čechách. Naši dodavatelé se pohybují mezi myslivci, proto víme, že chuť masa daňka ovlivňuje druh krmiva, věk, způsob zastřelení i uchování před samotnou spotřebou (uskladnění v kůži nebo bez kůže, délka odležení

Podobné recepty jako Dančí s těstovinami

Pomalu dušená hovězí kližka
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pomalu dušená hovězí kližka

Zbylou omáčku z plechovky vypláchněte do hrnce douškem vody. Rajčata můžete vařečkou přepůlit. Před uložením hrnce do hrouby maso ještě dochuťte špetkou soli a pepře, pak hrnec přiklopte a pomalu maso duste v troubě 3 hodiny. Hotové maso poznáte tak, že jde rozkrojit lžící.

Podobné recepty jako Pomalu dušená hovězí kližka

Medailonky z vepřové panenky se šťouchanými bramborami | Prima ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Medailonky z vepřové panenky se šťouchanými bramborami | Prima ...

Maso osolte a opepřete, obalte v olivovém oleji. Každý kousek masa obalte v plátku slaniny a převažte provázkem. Do rozpálené pánve nalijte 1–2 lžíce oleje a maso zprudka opečte z všech stran. Bude to trvat asi 5 minut. Poté přendejte na plech anebo spolu s pánví dejte dopéct do trouby na 10–15 minu

Podobné recepty jako Medailonky z vepřové panenky se šťouchanými bramborami | Prima ...

Klasické dušené hovězí se zeleninou

Zatímco u nás zdomácněl guláš pouze z masa a cibule, na Západě si pochutnávají na jídle s názvem Old-fashioned beef stew, což je vlastně guláš, který se podlévá vínem a maso se dusí společně s bramborami a kořenovou zeleninou.

Podobné recepty jako Klasické dušené hovězí se zeleninou

Brazírovaná hovězí líčka s batátovým pyré

Braising označuje kuchařskou techniku, při které se maso nejprve zprudka opeče, aby se uvnitř uchovala šťáva a na povrchu se vytvořila křupavá krusta, pak zarestuje s vínem, které mu předá chuť a jehož kyselost maso uvolní a nakonec dusí v tekutině pod pokličkou doměkka, až se úplně rozpadá.

Podobné recepty jako Brazírovaná hovězí líčka s batátovým pyré

Sušené maso
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sušené maso

Maso pečlivě odblaňte, a přelijte ze všech stran horkou vodou, až lehce zbělá. Znovu očistěte pracovní desku, umyjte si ruce i nástroje a nakrájejte maso asi na 2-3 mm silné proužky, asi palec široké. Veškeré suché koření a sůl promíchejte a kořeňte jednotlivé plátky z obou stran.

Podobné recepty jako Sušené maso

Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně

Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně, foto: Kitchen and the City . Představujeme Kitchen and the City! Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.. Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou

Podobné recepty jako Pomalu pečená hovězí kýta na červeném víně

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept

Když je maso pěkně uleželé, vyndáme jej z pekáče a slijeme vodu ze zeleniny (nevylíváme, necháme si na podlévání). Do hrnce si dáme asi čtvrt kostky másla a zeleninu orestujeme i s kořením a višněmi. Zelenina by měla mít lehce nahnědlou barvu. K zelenině přidáme maso a orestujeme ho ze všech stran.

Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)

recept internet
recept internet

Telecí plátky na šalvěji s bramborovo-tvarůžkovými rösti ...

Rozetřete ho obrácenou stranou a opečte z obou stran dokřupava. Mezitím rozehřejte v jiné pánvi olej. Medailonky osolte a zprudka opékejte 5 minut z jedné strany. Česnek rozmáčkněte plochou stranou nože. Maso obraťte, přidejte do pánve ghí a česnek a opečte zhruba 5 minut i z druhé strany.

Podobné recepty jako Telecí plátky na šalvěji s bramborovo-tvarůžkovými rösti ...

Tradiční guláš z hovězí kližky

Přidejte maso a opečte ho ze všech stran. Zasypte sladkou a pálivou paprikou a nechte ji za stálého míchání rozvonět. Přidejte rajský protlak a hrnek vody a promíchejte. Přimíchejte lisovaný česnek a kmín. ... Svíčková z daňka s brusinovými knedlíky. Sdílet (0) Diskuze (0) Zavřít diskusi.

Podobné recepty jako Tradiční guláš z hovězí kližky

Králík braillon se šťouchanými bramborami

Upečené maso vyjměte z pekáče na talíř a vraťte ho do teplé trouby (nezahřívejte ji už). Do pekáče vlijte smetanu a za stálého míchání povařte do zhoustnutí. Do omáčky vmíchejte všechny připečené části, které jí dodají plnou chuť. Na talíře rozdělte stehna a šťouchané brambory.

Podobné recepty jako Králík braillon se šťouchanými bramborami

Sardské rizoto
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sardské rizoto

Nejprve udělejte ragú – já ho dělám vždy den dopředu, aby se pěkně rozleželo. Na oleji opečte dorůžova cibuli, pak přidejte maso a zprudka ho opékejte – vařečkou ho drťte, aby se rozpadalo na co nejmenší části a ty se ze všech stran opekly dohněda. Maso se musí opékat, ne dusit.

Podobné recepty jako Sardské rizoto

Pečený hovězí krk na víně s domácími gnocchi
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečený hovězí krk na víně s domácími gnocchi

Česnek nakrájejte na plátky, mrkev, cibuli, řapík na kostičky. Maso vyjměte z pánve a na výpeku krátce orestujte cibuli s česnekem. Poté přidejte nakrájenou mrkev s řapíkatým celerem, tymián, rozmarýn, povidla a zalijte červeným vínem. Přidejte již opečené maso, podlijte 200 ml vody a přiklopte pokl

Podobné recepty jako Pečený hovězí krk na víně s domácími gnocchi

Hovězí carpaccio krok za krokem
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí carpaccio krok za krokem

Směs přelijte přes maso a nechte 30 minut marinovat. Rozpalte trochu olivového oleje v pánvi. Maso osolte, opepřete a prudce osmahněte ze všech stran, trvá to asi 1 minutu. Vyndejte z pánve a nechte vychladnout. Maso pevně zabalte do potravinové fólie a na 2 hodiny dejte do mrazáku. Vyndejte maso z

Podobné recepty jako Hovězí carpaccio krok za krokem

Šťavnatá sekaná z krůtího masa

Vděčná večeře z jednoho pekáče, která chutná skvěle teplá i studená, hned po upečení i druhý den, a tak se vlastně vyplatí připravit ji rovnou z dvojité dávky. Krůtí maso doplňuje jemná fáš z opečené krůtí šunky s tymiánem a vločky, takže sekaná není suchá, ale naopak šťavnatá a lahodná.

Podobné recepty jako Šťavnatá sekaná z krůtího masa

recept internet
recept internet

Poctivá bůčková roláda

Plát masa upravte tak, že ho podélně rozříznete po vláknech, aby šel otevřít jako kniha. Kousek od kraje nedoříznete, aby držel pohromadě. Maso můžete mírně naklepat. Osolte, opepřete z obou stran. Na nádivku namočte do mléka rohlíky, které nakrájejte na slabé plátky nebo kostičky.

Podobné recepty jako Poctivá bůčková roláda

Kde najít informace



×