Krakonošův guláš
Na másle osmahneme pokrájené maso a poté ho vyjmeme. Na výpeku orestujeme nakrájenou cibuli a pórek, vmícháme mletou papriku, rajský protlak, utřený česnek a přidáme koření, kromě majoránky.
Podobné recepty jako Krakonošův guláš
Pstruh po mlynářsku recept
Mlynářka posypala pstruha moukou a byl tu tento vynikající a jednoduchý recept. Nové brambory budou nejlepší dopněk.
Podobné recepty jako Pstruh po mlynářsku
Pečení pstruzi na másle a bylinkách recept
Absolutně nevhodné je využití másla ke smažení. Rádo se připaluje a teplem vytváří nevhodné sloučeniny pro naše tělo. Používáme jej spíše na polévání, ochucování a vzácně u mimořádných situací na krátkodobé osmahnutí jíšky nebo zeleniny – např. mrkve k dušení.
Podobné recepty jako Pečení pstruzi na másle a bylinkách