Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Suroviny: špička hovězí, slanina, víno červené, vývar hovězí, žampióny, mrkev, cibule, česnek, protlak rajčatový, cibule šalotka, mouka hladká, tymián čerstvý, bobkový list, máslo, olej, pepř, sůl
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“. Tradiční francouzský recept, který proslavila fenomenální Julia Child, zvládnete bez obav i u vás doma. Šťavnaté maso v silné omáčce dostane každého. Připravte tuto specialitu například k romantické večeři, váš protějšek si vás zamiluje na první ochutnání.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku – „Boeuf bourguignon“
Hovězí po burgundsku
1. Ve velkém hrnci si nasucho osmažíme slaninu (pokud není dost prorostlá, přidáme trošku sádla), přidáme mrkev, celer (obojí nakrájené na kostičky), cibuli (nakrájenou nadrobno) a necháme opékat. 2. Když je zelenina měkká, přidáme česnek a ještě chvíli opékáme. Po změknutí vyndáme veškerý obsah z h
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Hovězí po burgundsku
1 bobkový list 1 cibule 2 mrkve 4 stroužky česneku 4 hrnky hovězího vývaru 750 ml červeného vína 1/4 hrnku polohrubé mouky 450 g žampionů 5 malých cibulek mletý černý pepř 6 plátků slaniny Způsob přípravy Hovězí po burgundsku je klasika, kterou by měl umět každý kuchař. Kupte si dvě láhve vína, jedn
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
MOJE HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU
MOJE HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU - recept: Maso nakrájejte na kostky, osolte, opepřete a zprudka orestujte na oleji. Vyjměte a dejte stranou. Do hrnce vsypte slaninu a orestujte. Přidejte Vyjměte a dejte stranou.
Podobné recepty jako MOJE HOVĚZÍ PO BURGUNDSKU
Hovězí po burgunsku
Dušené hovězí maso na červeném víně doplněné o omáčku z rajčatového protlaku, žampionů, cibulky a špeku. O výslednou chuť a vůni se postarají rozmarýn a tymián. Tento tradiční francouzský recept si nejlépe vychutnáte s pečivem nebo bramborovou kaší.
Podobné recepty jako Hovězí po burgunsku
Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
Suroviny: kýta hovězí, bůček vepřový uzený, cibulka, bouquet garni, sádlo, víno červené, mouka polohrubá, sůl, pepř, ořech muškátový Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky - Boeuf bourguignon
Podobné recepty jako Burgundské hovězí podle francouzské kuchařky Boeuf bourguignon
Hovězí na burgundský způsob recept
Suroviny: víno, olej olivový, šťáva citronová, česnek, tymián, majoránka čerstvá, maso hovězí, olej olivový, slanina, pórek, karotka, cibule, česnek, sůl, pepř, mouka, bujón hovězí, rajče, pórek, tymián, cibule šalotka, houby, máslo, nudle vaječné, víno červené
Podobné recepty jako Hovězí na burgundský způsob
Hovězí po burgundsku
1 ks cibule velká 2 stroužek česnek na plátky Postup přípravy receptu 1 Ve velkém hrnci si nasucho osmažíme slaninu (pokud není dost prorostlá, přidáme trošku sádla), přidáme mrkev, celer (obojí nakrájené na kostičky), cibuli (nakrájenou nadrobno) a necháme opékat.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Hovězí po burgundsku
Hovězí po burgundsku - recept: Ve velkém hrnci si nasucho osmažíme slaninu (pokud není dost prorostlá, přidáme trošku sádla), přidáme mrkev, celer (obojí nakrájené na kostičky), Blesk.cz
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Hovězí bourguignon
Vynikající hovězí po burgundsku pochází, jak už název napovídá, z Francie. Maso dušené na červeném víně s rajčatovou omáčkou, zeleninou a žampiony má výraznou chuť a zasytí i ty nejhladovější strávníky. Suroviny 8 porce 1,50 kg hovězí maso vrchní nebo spodní šál 150 g slanina slunečnicový olej 2 ks
Podobné recepty jako Hovězí bourguignon
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce recept
2 cibule velká lžíce protlaku 2 dl červeného vína červená paprika 2 mrkve 8 malých žampionů rozmarýn bobkový list nové koření sůl pepř 2 hrnky vývaru nebo vody Naše kuchařky právě v prodeji
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Recept Burgundské hovězí
Pracovní postup: Hovězí po burgundsku je dobrým tipem na vydatný nedělní oběd pro celou rodinu. Hovězí maso prošpikujeme anglickou slaninou. Potom si orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek a mrkev a přidáme rajčatový protlak. Do toho vložíme maso vcelku, zalijeme jej červ
Podobné recepty jako Recept Burgundské hovězí
Burgunské dušené hovězí recept
Až zhnědne, přidejte proužky uzeného. Přidejte cibuli, česnek, mrkev, petrželku, bobkový list, sůl, pepř, tymián a rajský protlak. Vmíchejte víno, přidejte houby i s lákem. Snižte teplotu a duste, až je maso měkké. Děrovanou naběračkou vyndejte maso a zeleninu.
Podobné recepty jako Burgunské dušené hovězí
Poklady francouzské kuchyně: Boeuf bourguignon
Pancettu nakrájejte na kousky 1 x 2 cm, šalotku a cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno nebo na plátky, česnek oloupejte. Velký hrnec nebo kastrol rozehřejte na středním stupni, přidejte polovinu olivového oleje a pancettu a opékejte ji 1–2 minuty dozlatova. Vsypte maso a opékejte ho ze všech stran
Podobné recepty jako Poklady francouzské kuchyně: Boeuf bourguignon
Hovězí kližka po burgundsku z trouby recept
1 lžička oleje 4 větší cibule 1 mrkev 100 g žampionů 2 stroužky česneku 2 lžíce rajčatového protlaku 12 kusů šalotky 2 bobkové listy 2 snítky čerstvého tymiánu sůl pepř Nutriční hodnoty Zobrazit více hodnot Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách Postup přípravy Maso očistíme, odblaníme a nakrájíme
Podobné recepty jako Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Burgundská hovězí pečeně
1 ks mrkev 1 kg hovězí plec 100 g slanina 1 lžíce mouka 500 ml červené víno (Rulandské modré) 3 lžíce rostlinný olej 1 lžíce provensálské bylinky nebo rozmarýn 1 ks rajský protlak Na dokončení 6 ks žampiony 4 lžíce nakládané cibulky
Podobné recepty jako Burgundská hovězí pečeně
Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Fotografie k receptu Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce. Dom ů - Recepty - Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce. Zpět na recept. Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce terezicka1 mira1969 Předchozí Následující 1 z 2. Předchozí ...
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce
Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel recept
clupmi: Guláš není po Havlovi pojmenovaný, jmenuje se burgundský ne Havlův, ale Václav Havel ho kdysi osobně uvařil svým hostům na oslavě narozenin. To jsem chtěla svým názvem vyjádřit.
Podobné recepty jako Burgundský guláš, jak ho vařil Václav Havel
Hovězí po burgundsku
Přivedeme k varu, přidáme sůl, pepř, protlak, bylinky a 40 minut na mírném ohni dusíme pod pokličkou. Před podáváním omáčku přecedíme. Podáváme s vařenými bramborami. Zkuste také Špalíčky z bůčku 60 0 2 Recept Kapr na staročeský způsob 60 7 4 Čertíkova pochoutka z trouby 30 1 1 30 6 9 Beleše - slané
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku
Havlův burgundský guláš
Postup přípravy receptu. 1. Bůček nakrájíme na drobné kostičky a prudce je osmažíme, až vzniknou hnědé škvarečky. Na tomto základu nechám zesklovatět kostičky cibule, na niž opečeme kostky masa. Podlijeme červeným vínem (v žádném případě ne vodou) a pomalu dusíme do změknutí masa. 10 minut před konc
Podobné recepty jako Havlův burgundský guláš
Hlemýždi (šneci) po burgundsku recept
∙ Hovězí; ∙ Zeleninové ... Moje aktivita Přihlásit se Uživatelské jméno Heslo Přihlásit se Registrovat se Zapomenuté heslo Nacházíte se zde: – Recepty – Předkrmy – Teplé Hlemýždi (šneci) po burgundsku Hodnocení receptu je 4,7 (7×) Pro možnost hodnocení ...
Podobné recepty jako Hlemýždi (šneci) po burgundsku