Králík s cibulovou omáčkou v pomalém hrnci recept
Hrnec přiklopíme poklicí, nastavíme na II.stupeň a necháme pracovat 3 1/2 hodiny. Poté z hrnce vytáhneme měkké maso a uchováme v teple. Zeleninu v hrnci rozmixujeme ponorným mixérem, nemusíme úplně dohladka, naředíme smetanou, podle potřeby dosolíme a necháme na II.stupni cca 10 minut prohřát.
Podobné recepty jako Králík s cibulovou omáčkou v pomalém hrnci
Skřivánková polévka recept
Postup přípravy receptu. Mrkve, petrže. l, celer a brambory nakrájíme na malé kousky (v případě mrkve a petržele nejlépe na kolečka). Nakrájenou zeleninu nasypeme do hrnce, přidáme hrášek a vše zalijeme vývarem (množství dle velikosti hrnce), nebo přidáme kostku bujónu a zalijeme vodou.
Podobné recepty jako Skřivánková polévka
Smažená rýže Basmati s hráškem a cibulí
Pozor, nepřepálit olej a nepřipálit rýži. Hrnec s rýží stáhneme z plotny a necháme tak 2 minutky odstát, aby nám klesla teplota. Nyní vlijeme vodu (bude ještě horká, ale ne vroucí). Zde dávat pozor, voda se začne po vlití velmi prudce vařit. Jakmile se hladina ustálí, vrátíme hrnec na plotnu. Hladin
Podobné recepty jako Smažená rýže Basmati s hráškem a cibulí