Pravé slovenské halušky s bryndzou a slaninou recept ...
zemiaky nastruhame na jemnom struhadle,pridame muku,sol,keby pustili zemiky malo stavy pridame vodu. Vypracujeme cesto a nechame odpocinut kym nam zovrie osolena voda..cesto tvarujeme cez siti na halusky ale niektory to robia inak.Ked halusky vyplavaju na povrch nechame ich este 2 az 3 minuty vriet.
Podobné recepty jako Pravé slovenské halušky s bryndzou a slaninou ...
Vin de noix (víno ze zelených ořechů)
Teď jsem dostala na jiném fóru tento recept :15 zelených ořechů - nakrájet na kousky, přidat kousek celé skořice, 4 hřebíčky, 3 kuličky jalovce, citronovou kůru z 1/2 citronu a zalít 1 litrem vodky, nechat uležet 6 týdnů, pak svařit 1/2 litru vody s 500 g cukru a smíchat. Píšou nechat uležet do jara
Podobné recepty jako Vin de noix (víno ze zelených ořechů)