Roastbeef recept
je to dobrota dělám ho často dají se i jiné hořčice než hrubozrnná doporučuji nebojte se toho je to jednoduší než to vypadá k tomu salát z rukoly čínského zelí pomeranče mochyně přelitý zálivkou z balzamikového octa medu a šťávy z pomeranče olivového oleje no mňam. Odpovědět
Podobné recepty jako Roastbeef
Bramboráky recept
No nevím jak kdo, ale 2-3 strožky česneku nemůžou být ani cítit. Máme domácí česnek a teď na asi 1,5 kg brmbor padly 2 hlavičky! A náš syn si ještě stěžoval, že je ho tam málo.
Podobné recepty jako Bramboráky
Dušené červené zelí
Zelí zbavíme svrchních listů, tvrdého stonku a nakrájíme.Na másle osmažíme cibuli, ke konci přidáme cukr (já dávám třtinový), opražíme a potom přidáme
Podobné recepty jako Dušené červené zelí
Český Uncle Bens s cuketou II. (Asie)
Pokud se nepřevaří, lze dosáhnout shodné barvy a křehkosti. Bambus stejně jako zelí je téměř bez chuti a energie. Ocet ~6-8 lžic. Ocet zvyšuje kyselost a jako kompenzace je třeba navíc ~1lžíce cukru. Je-li žádoucí větší zahuštění (náhrada za kukuřičný škrob), pak se osvědčila 1 střední brambora nakr
Podobné recepty jako Český Uncle Bens s cuketou II. (Asie)
Český Uncle Bens s cuketou
Vše nakrájíme na kostičky, smícháme a 30 minut vaříme. Pak dáme do sklenic a zavařujeme 20 minut při 80 °C. Kečupy - použijeme klasická malá balení po
Podobné recepty jako Český Uncle Bens s cuketou
Luxusní koprová omáčka recept
Musím se přidat k ostatním diskutujícím, že tento recept je paskvil. Mimochodem, když jí opravdu zahustíte hl. moukou rozmíchanou ve smetaně, jak se píše v receptu, tak vám vzniknou akorát tak luxusní noky a ušetříte za luxusní houskový knedlík s burizóny
Podobné recepty jako Luxusní koprová omáčka
Rakytníkový sirup za studena
Ve většině receptů na zpracování rakytníku se uvádí tepelné zpracování, které však zničí spoustu velmi cenných látek. Proto jsem vyzkoušel vlastní
Podobné recepty jako Rakytníkový sirup za studena
Silvestrovská křupavá nakládaná kapie
Necháme svařit vodu, ocet, sůl a cukr, odstavíme a necháme úplně vychladnout. Mezitím si kapie očistíme od semínek, nekrájíme! Dáme zahřát olej skoro k bodu varu, každou kapii zvlášť potopíme do oleje na pár vteřin (změní barvu, zesvětlá), vytáhneme a hned potopíme do studené marinády opět na pár vt
Podobné recepty jako Silvestrovská křupavá nakládaná kapie
Sarma
HL | 16. 12. 2013 04:46. tento recept znam moc dobre, mam ho od me babicky, ktera stravila pul zivota v Jugoslavii, akorat zakladem je, ze ta hlavička zeĺi ma byt kysana spolecne ze zelnaku s kysanym zelim a do masa se nedava paprika ani vejce , takze priprava na toto jidlo u nas zacina pravidelne u
Podobné recepty jako Sarma