Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
mayda: U nás se zvěřina nakládá do mléka, nebo i podmáslí vždy pro zjemnění, zkřehčení masa, odstranění pachů. Také ještě se může naložit do cibule, nasucho v jalovci nebo divokém koření, i jen do másla - to vše jsem vyzkoušela, ale nám prostě nejvíc vyhovuje tento způsob v receptu . Odpovědět.
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Kančí žebírka na víné a jalovci recept
Tématické fráze: kančí pečená žebra na víně jak pripravit kanci zebra kančí žebra na víně kančí žebra po myslivecku kančí žebírka kanci zebirka recept kančí žebra grilovaná žebra z divočáka kančí žebra na zelenině kančí na jalovci kančí žebra recept kančí žebra na jalovci kančí po myslivecku recept
Podobné recepty jako Kančí žebírka na víné a jalovci
Dančí guláš
Maso nasekáme na kousky, opláchneme ve vlažné vodě. Větší část cibule drobně nakrájíme, osmahneme dorůžova na sádle, přidáme papriky, zpěníme, zalijeme vodou a přivedeme k varu.
Podobné recepty jako Dančí guláš
Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
kančí kýta (nebo jiná libovější zvěřina) min 500 g (kořenová zelenina) 3 větší mrkve 1 menší celer 2 kořenová petržel 2 cibule kousek špeku višňový kompot sklenička brusinek 2 kelímky smetany ke šlehání 1 citrón jalovec nové koření bobkový list sůl pepř
Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Panenka z divočáka s hruškovým pyré
Máme pro vás tip na slavnostní oběd či večeři. Vyzkoušejte recept od Zdeňka Pohlreicha na panenku z divočáka a doplňte ho jemným hruškovým pyré.
Podobné recepty jako Panenka z divočáka s hruškovým pyré
Pečená kuřecí křidélka v PH recept
Postup přípravy receptu. Křidélka posypeme grilovacím kořením a naskládáme do PH, na ně položíme plátky másla, přilijeme 1 dcl vody a zapneme PH na 1. stupeň cca 3hodinky (záleží kolik masa tam dáme), po třech hodinách dáme na cca 8 minut do trouby na gril.
Podobné recepty jako Pečená kuřecí křidélka v PH
Pikantní medová žebra recept
Ještě to potřebuje pár maličkostí - na žebírkách se na kostech nachází jemná blanka kterou je dobré sloupnout nemte to pak narváno mezi zuby a ušetříte na párátkách a před marinováním je důležité maso umýt limetkovou nebo citrónovou sťávou je pak mnohem jemnější jinak co dodat prostě žebra -
Podobné recepty jako Pikantní medová žebra