Utopenci nejlepší co známe recept
Na můj vkus trochu kyselejší, ale to je věc názoru a pro ty co se bojí, že to bude pálit, nebojte se, nálev je jemný. Vydržela jsem pouze 3 dny pak mé chuťové buňky neodolaly. Měla jsem 5 x 0,7l sklenic nakrájených na kolečka a rozpůlených a skladuji v lednici. Odpovědět. Věra (neregistrovaná) 7. 6.
Podobné recepty jako Utopenci nejlepší co známe
Carpaccio z pečené červené řepy recept
Na dostatečně velký alobal nasypeme sůl, dáme na ni řepu, přihodíme stroužky neloupaného, ale napůl rozkrojeného česneku, přidáme olej, ocet, pepř a alobal hermeticky uzavřeme. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C (horkovzduch) a pečeme cca hodinu. Ihned propícháme, aby vyšla pára, oloupeme a necháme
Podobné recepty jako Carpaccio z pečené červené řepy
Dýňový kompot s pomerančem
Na mírném plameni vařte do změknutí dýně. Nevařte ale moc dlouho, naplněné skleničky se budou ještě zavařovat, takže stačí, když dýni povaříte do "poloměkka". Do připravených skleniček přendejte povařenou dýni a zalijte nálevem. Skleničky důkladně uzavřete a sterilizujte v hrnci s vodou na 80 °C při
Podobné recepty jako Dýňový kompot s pomerančem
Okurkový salát z přerostlých nakladaček recept
Necháme v chladnu (stačí na zemi na dlažbě) proležet cca 10 hodin a během proležení okurkový salát občas promícháme. Po proležení okurkový salát naplníme do čistých suchých sklenic i s nálevem, který nám vznikl odležením, uzavřeme čistými suchými víčky a uskladníme v temné chladné místnosti. Odebírá
Podobné recepty jako Okurkový salát z přerostlých nakladaček