Kysané zelí ze sudu recept
Zelí mi takto vydrží až do září a v říjnu dělám nové. Záleží ale hodně na kvalitním zelí. Jednou jsem koupila už koncem září prý na krouhání, bylo z Polska. Nekvasilo, páchlo, tak jsem ho musela vyhodit. Od té doby si to hlídám - české a jedině pozdní zelí. Také moc nedusám v bečce, ale nechám promí
Podobné recepty jako Kysané zelí ze sudu
Kysané zelí do sklenic recept
Nakrouháme, popř. koupíme krouhané zelí, nasypeme je do vaničky, posolíme (na kilo zelí 3 dkg soli), posypeme kmínem a celým pepřem, necháme aspoň 3-4 hodiny pustit šťávu. Potom zelí natlačíme do 0,7 l sklenic tak,aby v každé byla i šťáva a zavíčkujeme. Můžeme použít i šroubovací víčka. Dáme je na p
Podobné recepty jako Kysané zelí do sklenic
Domácí kysané zelí
Domácí kysané zelí - recept: Hlávky zelí očistíme, opláchneme a pomocí kruhadla nebo ručně nakrouháme i s košťály (před krouháním je několikrát nařízneme). Nakrouhané zelí
Podobné recepty jako Domácí kysané zelí