Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
Obecně svíčkovou můžete dělat kromě snad ryb z jakéhokoliv masa. Já dělám s tímto základem: mrkev, celer, kořenová petržel, cibule, špek, nové koření, bobkový list, pepř, sůl, jalovec (na dochucení citron) svíčkovou z kance, srnce, jelena, daňka.
Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)
Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce recept
Také ještě se může naložit do cibule, nasucho v jalovci nebo divokém koření, i jen do másla - to vše jsem vyzkoušela, ale nám prostě nejvíc vyhovuje tento způsob v receptu Odpovědět
Podobné recepty jako Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce
Jehněčí kýta pomalu pečená recept
A to s láskou. Jsem tak trochu začátečník v úpravách masa (nejím ho, ale ráda ho pro ostatní dělám a připravuji), a tak jsem ráda za každou radu. Volala jsem i babče, která mi doporučila dát koření a zeleninu jako na svíčkovou s tím, že pak to můžu rozmixovat a použít jako omáčku.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pomalu pečená