Základní rybí salát recept
Větší ryby naporcujeme. Rybí maso se před vložením do kyselého láku musí nasolit, aby se pomocí soli zbavilo tekutiny a zpevnilo. Solí nemusíme šetřit, maso si vezme jen potřebné množství. Navíc sůl rozpustí sliz a další nečistoty a ryby se vyčistí. Pokud bychom nasolení vynechali a ryby vložili rov
Podobné recepty jako Základní rybí salát
Pepřenky z kapra recept
Suroviny na nasolení: cca 1,5 kg filetů z ryb (kapr, cejn, karas) sůl Nálev: 3 dl octa ¾ l vody 2 PL cukru 1 PL soli 8 kuliček pepře 6 kuliček nového koření 2 ks bobkového listu Vše smícháme, necháme přejít varem a necháme vychladnout. Dohotovení: 6 ks cibulí cca 200 g sterilované zeleniny (používám
Podobné recepty jako Pepřenky z kapra