Jáhelník s tvarohem a ovocem recept
Postup přípravy receptu. Jáhly nasypte do menšího hrnce, zalijte vroucí vodou, promíchejte vařečkou a slijte. Opět zalijte, promíchejte, slijte…a ještě do třetice :) Nedělám si z vás srandu. Pomůže to z jáhel odstranit hořkost.
Podobné recepty jako Jáhelník s tvarohem a ovocem
Svíčková na hrubo recept
Když je maso měkoučké, vytáhnout z pekáče a ze zbylé směsi odstranit věci, které tam nechci nechat (bobkový list, případně nějaké kuličky, hlavně jalovec v případě zvěřiny - může být hořký).
Podobné recepty jako Svíčková na hrubo
Zapečený lilek
Postup přípravy receptu. 1. Lilek nakrájíme na kolečka asi 1 cm silná, naskládáme vedle sebe na lehce pomaštěný pekáč, na každé kolečko položíme kolečko rajčete, osolíme, okořeníme směsí na pizzu nebo provensálským kořením, posypeme strouhaným sýrem. Nejlepší je parmazán, velice pikantní je niva.
Podobné recepty jako Zapečený lilek
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Neloupaný lilek nakrájíme na cca 1 cm vysoká kolečka, rozložíme na plech a hustě posolíme. Po 20 minutách (když z nich sůl "vycucá" hořkost) osušíme... více o Lilková minutka
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené