Kančí kýta na brusinkách recept
Zvěřinu nakrájíme na kostky a naložíme do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a soli. Maso necháme marinovat alespoň 5 hodin....
Podobné recepty jako Kančí kýta na brusinkách
Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky ...
22. duben 2013 A klobásu z divočáka vařím tak nejmíň 20 minut/když mám/! :-D ... tak jsem se jí optala a ta kližka je na noze nad kolínkem, ale říkala, že je to hodně ... Mám tu ještě nějaké kančí maso v mrazáku, ale asi kýty, přední i zadní ;-).
Podobné recepty jako Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky ...
Recept Krémová polévka z kapra
10. prosinec 2016 Krémová polévka z kapra je lahodná smetanová štědrovečerní polévka. Můžeme ji uvařit místo klasické rybí polévky.
Podobné recepty jako Recept Krémová polévka z kapra
Srnčí guláš na červeném víně recept
Srnčí maso (srnčí kýta, srnčí přední z nohy) odblaníme, omyjeme, osušíme, pokrájíme na větší kostky a obalíme v mouce. Velkou cibuli nakrájíme na kostky a ...
Podobné recepty jako Srnčí guláš na červeném víně
Domácí klobásy podle Hynka recept
Já osobně při výrobě klobás ze zvěřiny (srnka, divočák, muflon, daněk)používám většinou ořez, přední nohy a krk. A to tím způsobem, že ním nahradím hovězí ...
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka
Guláš na černém pivu recept
Jana Remkova(autorka receptu). 23. 11. 2012 21:29:56. Damian: Vepřové ramínko. ;-) Je to na přední noze na rameni ;-) . Vepřová plec. Odpovědět ...
Podobné recepty jako Guláš na černém pivu