Domácí paštika z vepřových jater recept
Jistě dobrá paštika,ale náročná na přípravu.Dělám následně: 0,5 kg vepřová játra,0,5 kg syrové hřbetní sádlo,nebo lalok bez kůže.Pomelu na jemné desce játra s 1 vetší cibulí a zasolím pragandou v množství 20 g /kg jater i stejně u sádla.Okořením podle chuti,pepř,na špičku nože skořice,nebo trochu ...
Podobné recepty jako Domácí paštika z vepřových jater
Vepřová paštika
Vepřovou paštiku můžeme podávat ke svačině, večeři i jako předkrm. Výborně chutná s domácím pečivem. Připravíme ji z pečeného vepřového boku a jater, které pomeleme, dochutíme česnekem a muškátovým oříškem, naplníme do sklenic a sterilujeme. 5,0 (1×) Maryla337. 5 názorů.
Podobné recepty jako Vepřová paštika
Delikátní paštika z vepřových jater zabalená ve slanině ...
Paštika z kvalitních ingrediencí umí být vskutku lahodnou pochoutkou. Když ji navíc připravíte nejen z jater, ale také třeba z vypečeného bůčku, posunete ji na úplně jinou úroveň! Nebojte se trochu experimentovat a pusťte se do přípravy této delikátní paštiky z vepřových jater a boku.
Podobné recepty jako Delikátní paštika z vepřových jater zabalená ve slanině ...
Paštika s vepřovým jazykem recept
Slaninu nakrájíme na kostičky a na ní osmažíme na drobno nakrájenou cibuli a pak obojí pomeleme. Vařený jazyk nakrájíme na menší kostky. Do míchací nádoby dáme umletá játra a rozmixujeme. Po chvíli přidáme vepřové maso, cibuli, část smetany, víno a vejce a dále mixujeme.
Podobné recepty jako Paštika s vepřovým jazykem
Domácí vepřová paštika
1. Syrový ovar (podbradek), plecko nebo krkovice, játra, vnitřní sádlo. Ovar uvaříme v osolené vodě, plecko či krkovici osolíme, opepřime, přidáme kmín a cibuli, mírně podlijeme a upečeme do měkka. Ostatní pokrájíme na menší kousky.
Podobné recepty jako Domácí vepřová paštika
Játrová paštika z vepřového masa
Postup přípravy receptu. 1. Bůček uvaříme s přísadami. Játra nakrájíme na nudličky a spaříme horkou vodou. Vše rozemeleme a přidáme 4 žloutky, sůl, pepř, česnek a kousek cibule. Dát do sklenek a zavařit 30-45 minut na velmi mírném ohni. 2. Doporučení: Při libovém bůčku přidáme sádlo.
Podobné recepty jako Játrová paštika z vepřového masa
Moje játrová paštika recept
Postup přípravy. Vepřový lalok uvaříme do měkka a na jemno pomeleme. Syrová játra také na jemno pomeleme. Obojí ještě rozmixujeme tyčovým mixerem. Přidáme sůl a koření, vše dle chuti. Do výsledné hmoty můžeme přidat brusinky, brusinky s chilli, mandle nebo medvědí česnek. Já mám rád tu nasládlou chuť brusinek s ...
Podobné recepty jako Moje játrová paštika
Paštika z krůtích jater
3) Kosti, kůži a cibuli restujeme na rozpáleném oleji. 4) Přidáme cukru a až zkaramelizuje, nalijeme jeřabiny (nebo brusinky) i s nálevem. 5) Poté přidáme i vepřový bok na kostičky. Restujeme 5-10 minut. 6) Krůtí játra rozdělíme na dvě části - asi 850 g nakrájíme nahrubo, 150 g najemno.
Podobné recepty jako Paštika z krůtích jater
Rychlá játrová paštika
1. V kastrolu mícháme na kostky pokrájené sádlo od bůčku až zesklovatí. Potom přidáme cibuli pokrájenou na kostičky, necháme zpěnit. Přidáme játra také nakrájená na kostičky a všechno společně pořádně opečeme. Potom přidáme sůl, pepř, tlučené nové koření, tlučený hřebíček, mletý kmín.
Podobné recepty jako Rychlá játrová paštika
Domácí paštika (od Janičky) recept
1 dávka. 1,5 kg prorostlého vepřového masa. 0,5 kg vepřových jater. sůl. pepř. na špičku nože nového koření (namletého) 1/2 muškátového oříšku. 6 vajec. Nutriční hodnoty. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Maso uvaříme a semeleme. Vývar dáme stranou. Játra semeleme syrová.
Podobné recepty jako Domácí paštika (od Janičky)
Domácí játrová paštika s jablky
Jablka oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Slaninu a cibuli nasekejte nadrobno. Játra očistěte a nakrájejte na kostičky. Na pánvi rozehřejte lžíci másla a osmahněte na něm slaninu s cibulí. Poté vmíchejte jablka a ještě krátce restujte. Do pánve přidejte játra a vše společně osmažte.
Podobné recepty jako Domácí játrová paštika s jablky
Paštika z kuřecích jater
Máte také kontrolu nad všemi ingrediencemi a nebudete mít ve své paštice škroby, vepřové kůže nebo třeba zbytečný cukr. Prostě to bude pravá jemná játrová paštika! :) 1 porce. 60 minut. Suroviny. kuřecí játra 750 g. přepuštěné máslo (ghí) 60 g. máslo 300 g. šalotka 3 ks (nebo 1 velká žlutá/červená cibule) tymián 7 snítek (otrhané lístky)
Podobné recepty jako Paštika z kuřecích jater
Játrová paštika
1. ks česnek palička. 1. balíček deko. 1. lžička koření do mletého masa. 1. lžička grilovací koření. 1. lžička pepř mletý. Postup přípravy receptu. 1. V pekáči rozpustíme sádlo, do kterého vložíme omytá a očistěná játra. Chvíli osmažíme, aby se játra zatáhly.
Podobné recepty jako Játrová paštika
Játrová paštika / sýr recept
Postup přípravy. Uvařené maso z vepřových hlav, nebo laloků, a syrová játra semeleme na jemné šajbě 2x, přidáme všechno koření (koření dáváme raději méně, než je v receptu, vždy můžeme přidat) a vývar, pořádně rukou promícháme. Ponorným mixérem vše rozmixujeme na jemnou kaši. Plníme do plastových střev ...
Podobné recepty jako Játrová paštika / sýr
Kadlíkova vepřojátrová paštika recept
Kadlíkova vepřojátrová paštika. Pokud jste milovníci poctivých paštik, jistě oceníte recept na tuto paštiku, ve které můžete upotřebit čerstvé vepřové maso a játra. Nejlepší paštika je totiž ta, kterou si uděláte doma. 5,0 (38×) Kadlik. 38 názorů. 240 min.
Podobné recepty jako Kadlíkova vepřojátrová paštika
Paštika
1. kg vepřová játra nebo drůbeží. 1,25. kg vepřový bůček. 1. lžička sůl. 1. špetka pepř mletý. 1. muškátový oříšek. 1. nové koření mleté. 4. ks vejce 3-4. Postup přípravy receptu. 1. Játra a bůček umlet, přidat koření a vejce, promíchat plnit do skleniček a sterilovat 2 hodiny pro 100 °C. Nejlépe dělat při zabijačce. Podobné recepty.
Podobné recepty jako Paštika
Domácí paštika s vepřovým masem recept
21. 7. 2014 17:28. Kaczik. Přidat fotku. Do obchodu. Zobrazit více hodnot. Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách. Postup přípravy. Prvně jsem si kotletu nakrájela na kostky (klidně větší, stejně pak půjdou do mixéru), osolila ji, opepřila a na kousku másla kostky osmahla a pak dala stranou.
Podobné recepty jako Domácí paštika s vepřovým masem
Játrová paštika domácí recept
Játrová paštika namazaná na plátku čerstvého chleba je velmi oblíbená svačinka na rodinné výlety i během klidného víkendu. Připravte si jednoduchou a jemnou paštiku podle našeho receptu a překvapte své blízké. 4,7 (9×) heli3. 28 názorů. 90 min. 2. 7. 2009 08:24. Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku. Suroviny. 1 dávka. 3 kg libového bůčku.
Podobné recepty jako Játrová paštika domácí
Paštika zavařená
Bůček osolíme a dáme péct s nakrájenou cibulí, ale pozor, ať není bůček zcela vypečený. Játra, bůček a česnek semeleme, přidáme šťávu z upečeného bůčku, kterou jsme předem scedili, dochutíme solí a pepřem. Promíchanou paštiku plníme do skleniček, ale jen trochu přes polovinu, aby při zavařování paštika nevykypěla. Zavařujeme mírně 2 hodiny. 2.
Podobné recepty jako Paštika zavařená
Domácí játrová paštika recept
Na rozpálené pánvi orestujeme játra na cibulce (nesolíme). Po vychladnutí vše umeleme. Přidáme rozehřáté sádlo, paštikové koření a podle chuti sůl. Vše důkladně promícháme, plníme do sklenic a zavaříme na 100°C asi 1,5 hod. TIP Čím okořenit a dochutit domácí paštiku?
Podobné recepty jako Domácí játrová paštika
Játrová paštika, domácí recept
Postup přípravy. Játra omyjeme, vložíme do misky a zalijeme mlékem a necháme několik hodin namočená a pak je odblaníme. Slaninu pokrájíme a v kastrole s nepřilnavým dnem vyškvaříme. Vsypeme jemně pokrájenou cibulku, necháme ji zpěnit a zesklovatět, odstavíme a necháme zchladnout.
Podobné recepty jako Játrová paštika, domácí
Paštika s játry recept
Nakrájím si cibulku, orestuji na sádle, až zesklovatí, přidám k ní na kostičky nakrájený bůček, nechám zatáhnout, přidám nové koření a dusím až je maso měkké. K masu přidám důkladně omytá játra a dusím dále až jsou hotová, nechám vychladnout. Jak dlouho dusit drůbeží játra.
Podobné recepty jako Paštika s játry
Játrová paštika recept
Postup přípravy. Podbradek (lalok) uvaříme v troše vody doměkka a cibuli zpěníme na sádle dozlatova. Jak nakrájet větší množství cibule. Uvařené maso a játra umeleme, přidáme cibuli se sádlem, syrová vejce, sůl a koření a trochu vývaru z podbradku, aby směs měla konzistenci řidší kaše.
Podobné recepty jako Játrová paštika