Utopenci klasika recept
3 l sklenice s víčkem Nálev: 0,75 l vody 0,5 l octa 4 bobkové listy 6 kuliček nového koření 1 lžička celého pepře 1 lžíce cukru (přivedeme k varu a povaříme cca 5 minut, poté koření z nálevu vyndáme a použijeme jej k prokládání špekáčků ve sklenici) Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů. Recept se mi
Podobné recepty jako Utopenci klasika
Utopenci recept
Nálev: Dáme vařit vodu s octem, ve varu přidáme sůl, cukr,olej, bobkový list a chilli a povaříme 2 minuty. Necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme, nakrájíme. Cibuli nakrájíme na kolečka. Do sklenice prokládáme vrstvu špekáčků s vrstvami cibule až je lahev plná. Studený nálev nalejeme do sklenice a u
Podobné recepty jako Utopenci
Špagety s chilli omáčkou
Cibulku zalijeme dvěma druhy kečupu (poměr můžeme měnit podle chuti) a necháme prohřát. V této fázi můžeme buď začít kořenit, nebo fajnšmekři mohou přidat kvalitní uzeninu, která směsi dodá chuť (Gothaj, junior, kuřecí nářez... ), pokud tak učiníme s kořeněním ještě chvíli posečkáme.
Podobné recepty jako Špagety s chilli omáčkou
Sloní žrádlo recept
Ocet, olej, kečup, hořčici a cukr necháme svařit.Měkký salám umeleme a přidáme nadrobno pokrájené okurky a cibuli.Poté vše smícháme v míse a...
Podobné recepty jako Sloní žrádlo
Pikantní salát recept
100 g měkkého salámu gothaj (Junior) 1 malá cibule 1 mrkev 50 g celeru 2 menší rajčata 1 feferonová tatarská omáčka sůl pepř. Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Salám, mrkev a celer nastrouháme, rajčata nakrájíme na menší kousky, cibuli na drobno, osolíme
Podobné recepty jako Pikantní salát
Klatovský řízek
Šunkový salám nakrájíme nadrobno, tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle, přidáme 2 vejce, hořčici, prolisovaný česnek, koření a strouhanku podle potřeby, aby se těstíčko zahustilo a mohly se z něj vytvářet placičky, které osmažíme na oleji z obou stran.
Podobné recepty jako Klatovský řízek