Hovězí kližka s morkovou kostí (Ossobuco) recept
Základem jídla je totiž plátek masa z telecího kolena uříznutý napříč i s kostí z kližky. Kost obsahuje morek, který se při dušení vypeče a šťávě dodá patřičnou sílu i chuť. Jedinečnou chuť celému pokrmu dodá gremolata, směs nasekané petrželky, citronové kůry a česneku a tradičně se podává s risotto
Podobné recepty jako Hovězí kližka s morkovou kostí (Ossobuco)
Italská panacota recept
Bábovka podobná chuti Panettone - Italská vánoční bábovka Italské kaštanové sušenky (biscotti) bez lepku, mléka a vajec Italský sladký chléb s fíky (Pane dolce con fichi)
Podobné recepty jako Italská panacota
Bábovka více chutí recept
Bábovka podobná chuti Panettone - Italská vánoční bábovka Hrníčková bábovka s chutí perníku, plněná piškoty Sušenky s vůní másla a chutí brusinek
Podobné recepty jako Bábovka více chutí
Bramborový salát a kuřecí řízek recept
Dále uvaříme mrkev do poloměkka, vajíčka na tvrdo, na drobno nakrájíme a i s hráškem dáme do mísy. Okurky prolisujeme také přes sítko a nálev necháme zatím stranou. Dochutíme solí a pepřem, vše promícháme, přidáme majolku a jogurt a 1-2 lžíce polotučné hořčice podle chuti.
Podobné recepty jako Bramborový salát a kuřecí řízek