Sekaná svíčková recept
Postup přípravy receptu. Mleté maso dáme do mísy, přidáme hrstičku studené vody, vejce, sůl, pepř, tymián, rozetřený česnek (nesmí přehlušit chuť sekané, jen mírně dochutit), jemně pokrájenou cibuli a vše dobře promícháme.
Podobné recepty jako Sekaná svíčková
Hokkaidočesnečka recept
Sice pasírování bylo poněkud pracnější, ale“česnečka“ nám chutnala. Já jsem ještě zbylá semínka pořádně propláchla a dala usušit. Manžel si je usmažil jako mandličky a já jsem byla spokojená, že se všechno zužitkovalo:-)
Podobné recepty jako Hokkaidočesnečka
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Mila Di, proc bych se zlobila, kazdy mame pravo na nazor a presvedceni - ja obcas dostavam domaci vejce a neodolam si tu kasi udelat:-) Ten zloutek to krasne zjemni - nastesi s holesterolem nemam zadne problemy a smetana mi dela dobre na zaludek:-) Co se tyce mixovani, s tim souhlasim - ja ji dokonc
Podobné recepty jako Nejlepší bramborová kaše od babičky
Špecle se slaninou a žampiony
**Špecle:** Vejce si rozšleháme se špetkou soli, přidáme vodu, přisypáváme mouku a mícháme. Mouky přidáme tolik, aby nám vzniklo těstíčko husté tak, že půjde dobře propasírovat přes cedník s většími otvory.
Podobné recepty jako Špecle se slaninou a žampiony
Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek
Osladíte s ní i bylinkový čaj. Jo a ze zbytku toho pasírování normálně udělejte marmeládu - nemá chybu - klidně tam přidejte i čerstvé ty samé ingredience a marmeládu asi děláte, takže postup je tentýž.
Podobné recepty jako Šťáva z bezinek, pomerančů a jablek