Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem ...
120 g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě 4 ks křepelčích vajíček 60 g rukoly 100 g cherry rajčat 80 g fazolí v nálevu Zálivka: 40 g tuňákového krému Rio Mare Paté 1 lžíce olivového oleje 1 lžička dijónské hořčice 1 lžička mléka 1 lžička medu 1 lžička balsamica ocet voda . Postup přípravy receptu. Šikm
Podobné recepty jako Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem ...
Těstovinový salát s tuňákem RIO mare recept
Tuňák RIO mare (Mais e Tonno) Okurka Velké rajče Paprika 2 vejce majonéza či bílý jogurt sůl, pepř . Postup přípravy receptu. Těstoviny uvaříme podle návodu. Mezitím si nakrájíme zeleninu na malé kostičky. Těstoviny slijeme a propláchneme. Zeleninu, těstoviny i celou konzervu sesypeme do jedné mísy,
Podobné recepty jako Těstovinový salát s tuňákem RIO mare