Vepřové plecko dušené,rozmarýnem a slaninou plněné recept ...
Po ochlazení a otevření hrnce maso ze šťávy vyjmeme, odstraníme nitě, nakrájíme na plátky a uchováme v teple. Šťávu ponorným mixérem nahrubo rozmixujeme, dle potřeby dochutíme solí, či pepřem a prohřejeme. Na závěr pro zjemnění vložíme tenký plátek másla. Podáváme s kuskusem, nebo s rýží.
Podobné recepty jako Vepřové plecko dušené,rozmarýnem a slaninou plněné ...
Velikonoční pajšl neboli kořínek s kyselou smetanou recept ...
U nás míváme o velikonoční neděli menu ve znamení kozlete: pajšl s knedlíkem jako mezichod, potom smažené s bramborovým pyré a pak pečené s rýží (podle momentální konstelace hvězd a vlastní nálady ty poslední chody prohazuji). Protože smažím vykostěné maso, tak všechny odřezky a kosti (včetně hlavy)
Podobné recepty jako Velikonoční pajšl neboli kořínek s kyselou smetanou ...