Jelení žebra na jalovci pečená recept
Dáme do trouby a pečeme na střední teplotu tak dlouho, dokud nebude maso odpadávat od kostí. V průběhu pečení alespoň jednou žebra obrátíme a případně lehce podlijeme troškou vody. Jakmile jsou žebra upečena tak slijeme výpek a zeleninu z části propasírujeme do výpeku.
Podobné recepty jako Jelení žebra na jalovci pečená
Pomalu pečená srnčí pochoutka recept
Vše promícháme a pomalu pečeme v předehřáté troubě na 200st.asi 1 hodinu. Poté přidáme marmeládu a povidla a pečeme ještě asi ½ hodiny. Podle toho, kolik chceme šťávy, podléváme.
Podobné recepty jako Pomalu pečená srnčí pochoutka
Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou recept
Maso pečeme zhruba 75 minut. Během pečení dančí maso občas obrátíme. Má-li maso zůstat šťavnaté, dbáme na to, aby bylo vždy přikryté plátky slaniny. Pokud by tuk příliš ztmavnul, přidáme trochu másla. Asi 10 - 15 minut před koncem pečení přidáme česnek a zbytek podrcených bobkových listů.
Podobné recepty jako Pečená dančí kýta v omáčce s bazalkou
Jelení kýta na smetaně recept
Maso poklademe plátky másla, podlijeme vínem a pečeme pod poklicí v mírně vyhřáté troubě. Maso neustále podléváme výpekem a vývarem (pokud nemáme vývar ze zvěřiny, použijeme vývar z hovězího bujonu). Doba pečení je odvislá od stáří zvěřiny. Já jsem pekla asi 90 minut a maso bylo krásně měkké a křehk
Podobné recepty jako Jelení kýta na smetaně
Myslivecká paštika recept
Mysliveckou paštiku pečeme ve vodní lázni 1,5 hodiny na 160 °C. Po upečení zatížíme a necháme vychladnout. Mysliveckou paštiku krájíme na plátky a podáváme s pečivem.
Podobné recepty jako Myslivecká paštika
Sekaná od maminky recept
Pečeme odkryté cca 75 minut za občasného polévání výpekem a dolévání vody do pekáče, dokud na povrchu sekaná nezhnědne. Sekaná od maminky nejlépe chutná s bramborovou kaší nebo opečeným bramborem.
Podobné recepty jako Sekaná od maminky
Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami recept ...
Naplněné filety zavineme do tvaru rolády a pečeme. Brambory uvaříme ve slupce do měkka, po vychladnutí oloupeme slupku a mírně rozšťoucháme, pak do nich přidáme houby (hříbky, hlíva, klouzek) restované na cibulce.
Podobné recepty jako Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami ...
Svíčková s karamelem recept
Pečeme, dokud nebude měkké a podléváme odebraným nálevem. Když dáme maso péct, smícháme jednu smetanu a jednu šlehačku. Do vzniklé směsky zakvedláme 5 lžic hladké mouky.
Podobné recepty jako Svíčková s karamelem
Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny) recept
Vše pak vložíme do pekáče a pečeme do měkka asi na 180 °C, podléváme vodou z naloženého masa. Když je maso měkké, nakrájíme ho na plátky. Zeleninu propasírujeme přes cedník, přidáme brusinky (asi dvě lžíce) a pak ještě rozmixujeme.
Podobné recepty jako Kančí svíčková (i z jiné zvěřiny)