Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou
Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou je verze tradičního novozélandského jídla, upravená pro celiaky. Je to skvostná poch...
Pečená jehněčí kýta recept
Tématické fráze: pecena jehneci kyta pečené jehn ... jehněčí kýta recepty jehněči kyta jehněčí stehno recept jehneci kyta jehněčí stehno recept pečené jehně recept na pečené jehn ...
Podobné recepty jako Pečená jehněčí kýta
Skopové na víně a bylinkách recept
Slaninu nakrájíme na tenké proužky, stroužky česneku rozpůlíme a maso prošpikujeme tak, že dáme vždy společně proužek slaniny s česnekem. Bylinky rozmixujeme s 2 lžícemi oleje a vzniklou pastu vetřeme do masa. Osolíme, přidáme zbytek slaniny, nakrájený na kostičky a vložíme do předehřáté trouby.
Podobné recepty jako Skopové na víně a bylinkách
Pomalu dušené hovězí na víně
Způsob přípravy. Pomalu dušené hovězí na víně podáváme třeba jen s chlebem, nebo i samotné, či s kouskem dušené zeleniny. Je to lahodné jemné maso a ten čas na přípravu se rozhodně vyplatí.
Podobné recepty jako Pomalu dušené hovězí na víně
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Jehněčí kýtu omyjeme, prošpikujeme kousky slaniny, jemně osolíme, potřeme plnotučnou hořčicí, jemně po povrchu maso nařežeme, dáme do pekáčku, Přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a posypeme kořením na hovězí pečení, podlijeme asi 1dcl vody.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Jehněčí pečeně
Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně na rozmarýnu
Do masa připraveného na pečení vetřeme rozmarýn, pepř, česnek a trochu oleje (nejlépe olivového). Necháme odležet v chladu. Poté kýtu opečeme, osolíme, přidáme kousek másla (případně snítku čerstvého rozmarýnu), podlijeme a upečeme do měkka.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně na rozmarýnu
Jehněčí na víně
V kastrolu rozehřejte zbylý olej a osmažte na něm zeleninu. Osolte, opepřete, přidejte 100 ml vody, víno, rozinky a mírně povařte asi 20 minut. Silnostěnnou pánev rozehřejte a opečte na ní ze všech stran maso, asi 10 minut. Vyjměte, zabalte do alobalu a nechte 10 minut odpočívat.
Podobné recepty jako Jehněčí na víně
Jehněčí plec pečená
Pod maso nakrájíme slaninu na kostičky. Okolo nakrájíme na větší kousky rajčata. 1. citrón bez kůry nakrájíme na kolečka, 2. citrón vymačkáme na maso. Osolíme, opepříme, potřeme medem a pečeme v uzavřeném pekáči cca 1,5 hod., maso otáčíme, nepodléváme, rajčata pustí štávu. ... Pečené kapří řízky v .
Podobné recepty jako Jehněčí plec pečená
Skopové na víně s rozmarýnem
Kýtu pečlivě očistíme od tučných částí. Slaninu si nakrájíme na klínky, každý lehce obalíme v mletém rozmarýnu. Maso prošpikujeme takto připravenou slaninou a ke každému klínku přidáme půlku podélně rozkrojeného stroužku česneku.
Podobné recepty jako Skopové na víně s rozmarýnem
Dušené jehněčí na limetkách
Maso nakrájejte na kostky o hraně asi 5 cm (jako na guláš). Mrkev a petržel oloupejte a nakrájejte na kousky, oloupanou cibuli a česnek na plátky. Limetky omyjte horkou vodou a také nakrájejte na kousky. Semínka kmínu, fenyklu a koriandru nahrubo rozdrťte. Troubu předehřejte na 200 °C.
Podobné recepty jako Dušené jehněčí na limetkách
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku Gigot aux ...
Předehřejte troubu na 240 °C. Jehněčí kýtu vložte do pekáče, pokropte olivovým olejem, osolte, opepřete, posypte tymiánem a dejte stranou.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky mladého česneku Gigot aux ...
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Předehřejte si troubu na 200°C. V robotu nebo hmoždíři zpracujte 2 lžíce olivového oleje, čerstvé lístky ze 3 snítek oregána a rozmarýnu, 3 stroužky česneku, sůl a pepř.
Podobné recepty jako Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Pečené telecí na víně recept
Postup přípravy. Maso osolíme a opečeme ze všech stran na rozpáleném másle. Potom podlijeme vývarem a pečeme ve vyhřáté troubě asi hodinu na 170 °C.
Podobné recepty jako Pečené telecí na víně
Jehněčí maso pečené recept
Postup přípravy. Troubu předehřejeme na 220°C. Jehněčí maso opereme, osušíme, protáhneme slaninou a osolíme. Na rozpáleném sádle přímo na pekáči maso z obou stran rychle osmahneme a potom zvolna pečeme hřbetem dolů.
Podobné recepty jako Jehněčí maso pečené
Pečené jehněčí s mátovým jogurtem
Troubu předehřejte na 180 °C. Všechno koření krátce prohřejte na suché pánvi, smíchejte s mandlemi, datlemi, kandovanou citronovou kůrou, mátou, petrželkou, česnekem, paprikou a skořicí.
Podobné recepty jako Pečené jehněčí s mátovým jogurtem
Jehněčí na rozmarýnu a pečené brambory
Pečené brambory: Brambory oloupejte, nakrájejte na větší kostky nebo měsíčky, dejte do misky, přilejte k nim olivový olej, přisypte koření a sůl. Pak přidejte celé stroužky česneku, zbavené jen horní slupky a kořínku.
Podobné recepty jako Jehněčí na rozmarýnu a pečené brambory
Jehněčí kotlety na bylinkách
Kotlety vložte minimálně na 1 hodinu do marinády a z obou stran ogrilujte dozlatova, asi 4 minuty z každé strany.
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety na bylinkách
Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou
V jiném kastrolu si rozpustíme máslo a očištěnou zeleninu, kterou jsme pokrájeli na větší kusy na něm orestujeme dorůžova společně s celým pepřem a novým kořením.
Podobné recepty jako Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou
Jehněčí s kůrkou
Maso rozdělíme na dva kusy a dobře osolíme. Polovinu natě jemně nasekáme, vmícháme křen, hořčici, bílek, strouhanku, pepř, cukr a dobče promícháme. Maso obalíme v připravené směsi, každý díl zvlášť položíme na olejem pomaštěný alobal, lehce pokapeme olejem, pevně zabalíme a pečeme v troubě asi 30 mi
Podobné recepty jako Jehněčí s kůrkou
Zaječí pečené na víně a zelenině recept
Když se zajíc peče, připravíme omáčku. Nejprve pokrájíme domácí uzenou slaninu na kostky, očistíme menší cibuli, pokrájíme na kostky, očistíme mrkev a petrželový kořen, které pokrájíme na tenká kolečka.
Podobné recepty jako Zaječí pečené na víně a zelenině
Marinovane, pomalu pecene jehneci recept
Tématické fráze: pečené jehněčí koleno pečený jehněčí krk pomalu pečené skopové jehneci pecene pečene jehněci marinovane jehneci jehněčí na ohni pečené naložené jehněčí jnehneci marinovane jehneci zebra nalozene pomalu pecena jehneci kyta pečená skopová žebra v marinádě recept na jehneci peceni mari
Podobné recepty jako Marinovane, pomalu pecene jehneci
Jehněčí kolínko na víně s celerovou kaší recept
Postup na celerovou kaši: V osolené vodě uvaříme neoloupané, pouze očištěné brambory. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky 2x2 cm. Celer očistíme a nakrájíme ho na větší kostky 3x3 cm. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubo.
Podobné recepty jako Jehněčí kolínko na víně s celerovou kaší
Pečené jehněčí maso na hořčici recept
Z počátku asi 5 minut pečeme na 250 °C a následně teplotu snížíme na teplotu 180 °C, pekáček odkryjeme a pečeme ještě 15 minut. Čas pečení je možné prodloužit na základě velikosti kousků masa. Pečené jehněčí maso na hořčici podáváme s rýží.
Podobné recepty jako Pečené jehněčí maso na hořčici
Jehněčí ragú na víně recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na kostky 3 x 3 cm, opepříme, osolíme a obalíme v mouce. Cibuli očistíme a nakrájíme. Hodně rozpálíme olej na pánvi a maso ze všech stran opečeme.
Podobné recepty jako Jehněčí ragú na víně
Jehněčí nožička dušená v zelenině
K masu přidejte očištěnou a na kousky pokrájenou zeleninu, brambory a tymián. Duste ještě 40 minut. Vyjměte, odstraňte cibuli s hřebíčky a svazek tymiánu a podle chuti osolte a opepřete.
Podobné recepty jako Jehněčí nožička dušená v zelenině
Jehněčí kýta na česneku recept
Do hlubšího plechu dáme cibule nakrájené na proužky, koření, libeček, 1 lžíci olivového oleje a všechno zalijeme vývarem nebo vodou. ... jehněčí kýta jehneci na cesneku jehněčí kýta recept pečené jehněčí na česneku jehněčí maso recepty kýta jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí kýta recepty recept na
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Hovězí pečeně na červeném vínu
1. Slaninu nakrájíme na hranolky a prošpikujeme jimi očištěné a omyté maso. Zeleninu oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Na polovině dávce oleje opečeme kořenovou zeleninu, potom přidáme cibuli a opékáme do světle zlatova.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na červeném vínu
jehněčí po římsku
Na posledních 10 minut vaření sejměte pokličku, aby se trochu tekutiny odpařilo. Přidejte do omáčky olivy a zamíchejte. Podávejte hotový pokrm na servírovací míse s bramborovou kaší, ozdobený petrželkou.
Podobné recepty jako jehněčí po římsku
Jehněčí žebírka na majoránce
Žebírka nasekáme na kousky, opereme, krátce orestujeme, přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, celer a petržel, na kostičky nakrájenou cibuli a zalijeme vývarem.
Podobné recepty jako Jehněčí žebírka na majoránce
Jehněčí s nivou na bílém víně
Kýtu přes noc necháme vymáčet v mléce, ráno prošpikujeme česnekem, osolíme, opepříme, potřeme tymiánem a zprudka opražíme na oleji.
Podobné recepty jako Jehněčí s nivou na bílém víně
Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy
Dělala jsem to s opékanýma bramborama, zeleninou vařenou na páře a všichni vše snědli. I rok a půl stará dcera. Jen tu omáčku jsem ještě před podáváním rozmixovala kvůli té cibulky a česneku.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na tymiánu s omáčkou z nivy
Dušené kuře (králík) nejen na víně
Stehna bez kůže osolíme, opepříme a zaprášíme hladkou moukou. Na rozpáleném másle s troškou oleje (aby se nám nepřepalovalo) osmažíme stehna z obou stran dozlatova a dáme stranou.
Podobné recepty jako Dušené kuře (králík) nejen na víně
Jehněčí na zelenině s česnekem recept
Kuře pečené na zelenině s hořčičnou moukou . Hovězí maso na zelenině s cizrnou . Játra na zelenině s hranolkama . Maso na zelenině se šlehačkou . Kuřecí kousky na zelenině s vůní tymiánu . Vinná klobása na zelenině . Králík na zelenině a víně .
Podobné recepty jako Jehněčí na zelenině s česnekem
Jehněčí ragú recept
Tématické fráze: jehněčí přední noha jehneci cina jehněčí nudličky jehněčí ragů na víně jehněčí jehnečí přední ragů z jehněčího jehněčí kostky připrava jehnečiho masa jehněčí přední recept čína z jehněčího masa cina z jehneciho skopové ragú ragů z jehněčího masa jehněčíragu přední ...
Podobné recepty jako Jehněčí ragú
Jehněčí kýta pomalu pečená recept
Hodně záleží i na jakosti masa. Suchý vzduch vysouší, pečeme tedy klasicky. Jako příloha k pomalu pečené jehněčí kýtě se hodí brambory restované na směsi másla s olivovým olejem a ochucené čerstvým rozmarýnem, grilovaná rajčata a fazolové lusky uvařené al dente.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pomalu pečená
Skopové na víně s rozmarýnem recept
Slaninu nakrájíme na klínky, každý lehce obalíme v mletém rozmarýnu. Maso prošpikujeme a ke každému klínku slaniny přidáme půlku podélně rozkrojeného stroužku česneku. Povrch kýty osolíme, opepříme a opečeme na zbytku slaniny a oleji.
Podobné recepty jako Skopové na víně s rozmarýnem