Nabídka
Přidej

Pilo recept

Sdílejte obsah s přáteli

Pilo recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Pilo, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Pilo. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Pilo receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Grenadir recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Grenadir recept

Postup přípravy receptu. Cibuli opečeme na oleji do křupava a hotovou dáme do pekáče. Poté uvaříme doměkka na kostičky nakrájené brambory. Hotové brambory dáme k cibulce do pekáče, rozšťoucháme. Mezitím uvaříme fleky v osolené vodě doměkka. Přidáme je do pekáče k cibulce a bramborům a posypeme sladk

Podobné recepty jako Grenadir

Šusterka  šterc recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Šusterka šterc recept

Václav: Pocházím z Mrákotina V Sumrakově jsem měl tetu. Matka šusterky dělala tak, že opražená do světle hněda hladká mouka se zalila trochou vařící vodou až vznikly takové gumové kousky ty se trochu osladily a omastily sádlem. Pilo se k tomu podmáslí. Strašně mi to v dětství chutnalo.

Podobné recepty jako Šusterka šterc

Bochánky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Bochánky

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století . Víte jak vznikla tradice Českého piva? Ingredience receptu. 4 1/4 hrnku hladké mouky 3 vejce 1/2 hrnku rozpuštěného másla 1/2 hrnku cukru krupice 2 balíčky droždí 1 hrnek vlažné vody 1 lžička soli; Způsob přípravy. Tyto kynuté bochá

Podobné recepty jako Bochánky

Vepřová žebírka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřová žebírka

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Vepřová žebírka

Piškotový korpus recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Piškotový korpus

Piškotový korpus. Piškotový korpus má mnohostranné použití v naší kuchyni. Můžeme ho jen polít polevou, můžeme ho ozdobit našlehanou smetanou a čerstvým ovocem, nebo ho upečeme v dortové formě a použijeme jako základ pro jakýkoliv dort. ( celý recept) Piškotový korpus má mnohostranné použití v naší

Podobné recepty jako Piškotový korpus

Francouzské dušené hovězí  s houbami a pomerančem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Francouzské dušené hovězí s houbami a pomerančem

Rohlíky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Rohlíky

1 ks celé vajíčko na pomazání. sůl - hrubá. tuk nebo pečící papír. 0,5 kostky droždí. mouka - hladká (na posypání silikonového válu) 1 hrnek polotučné mléko. 2 polévkové lžíce pravé máslo. 3 hrnky mouka - polohrubá. 1 kávová lžička cukr - např. krupice, krystal.

Podobné recepty jako Rohlíky

Hovězí přední recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí přední

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století . Rozhodující ingredience nejen při grilování - marinády. Využijte všechny zdravé látky v potravinách díky jejich párování. Ingredience receptu. 800 g předního hovězího masa 3 mrkve 1 kořenová petržel 1 cibule olivový olej hladká mouk

Podobné recepty jako Hovězí přední

Asijská kuřecí nudlová polévka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Asijská kuřecí nudlová polévka

Asijská kuřecí nudlová polévka je zajímavá exotickou chutí koriandru s citronovou trávou a zázvorem. Její příprava je velmi jednoduchá a můžeme do ní přidat třeba i mrkev, hrášek, nebo i houby, podle chuti. Nejprve v hrnci zpěníme na oleji česnek, strouhaný zázvor a citronovou trávu. Po 3 minutách p

Podobné recepty jako Asijská kuřecí nudlová polévka

Houbová omáčka s muškátovým oříškem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Houbová omáčka s muškátovým oříškem

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století . 3 osvěžující drinky pro horké letní dny. Ingredience receptu. 500g hub 2 smetany 2 cibule hladká mouka olej na smažení mletý muškátový oříšek ocet  Způsob přípravy. Skvělá omáčka k těstovinám nebo knedlíkům. Očistíme a oloupeme hou

Podobné recepty jako Houbová omáčka s muškátovým oříškem

Vepřová žebra podle Pohlreicha recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřová žebra podle Pohlreicha

Křupavá žebírka jsou skvělý pokrm pro zimní období. A recept ovoněný badyánem, skořicí a zázvorem, inspirovaný předpisem guru českých kuchařů, Zdeňkem Pohlreichem, láká nejen křupavou kůrčičkou, ale také nádhernou kořeněnou vůní. ( celý recept) Křupavá žebírka jsou skvělý pokrm pro zimní období.

Podobné recepty jako Vepřová žebra podle Pohlreicha

Smažené cibulové kroužky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Smažené cibulové kroužky

Smažené cibulové kroužky můžeme podávat jako předkrm. Také se hodí jako pochoutka k pivu či vínu. Oloupané cibule nakrájíme opatrně na pravidelné kroužky. Osolíme je a posypeme trochou polohrubé mouky. V míse rozmícháme vejce s hladkou moukou, přidáme sodu, solamyl a trochu soli. Cibulové kroužky na

Podobné recepty jako Smažené cibulové kroužky

Indický hovězí guláš recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Indický hovězí guláš

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Indický hovězí guláš

Slaný koláč s pórkem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Slaný koláč s pórkem

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Slaný koláč s pórkem

Pečené krůtí rolky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečené krůtí rolky

Vejce rozšleháme v mléce, přidáme špetku soli, pepře, lžíci nasekané zelené petrželky a promícháme. Pak přidáme tolik mouky, abychom připravili hustší těstíčko. Uložíme do na půl hodiny do chladna. Mezitím vykostíme krůtí prsa a naklepeme je na čtyři plátky.

Podobné recepty jako Pečené krůtí rolky

Plněný pita chléb recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Plněný pita chléb

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Plněný pita chléb

Zapečené těstoviny s uzeným masem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Zapečené těstoviny s uzeným masem

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století . Ingredience receptu. 300 g vařeného uzeného masa 300 g těstovin 150 ml smetany 4 vejce mletý černý pepř sůl 200 g strouhaného sýra (např.eidam) 2 lžíce nasekané zelené petrželky 1 naložená kapie máslo na vymazání pekáčku příloha: na

Podobné recepty jako Zapečené těstoviny s uzeným masem

Pečený losos s brambory recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečený losos s brambory

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Pečený losos s brambory

Brusinková omáčka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Brusinková omáčka

Brusinková omáčka je lahodná, nekomplikovaná omáčka, jako stvořená doplnit vánoční tabuli. Skvěle se hodí k pečeným a dušeným masům, hlavně ke zvěřině. Ve vyšší pánvi smícháme cukr s pomerančovou šťávou a přivedeme k varu. Nyní přidáme brusinky a vše vaříme 5 až 8 minut. U mražených brusinek stačí 5

Podobné recepty jako Brusinková omáčka

Dušené maso s brambory po španělsku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené maso s brambory po španělsku

Dušené maso s brambory po španělsku je chutné a syté jídlo, příprava je velmi jednoduchá a všechny přísady jsou snadno dostupné. Není omezeno ročním obdobím a hodí se pro každou příležitost. Hovězí maso nakrájíme na větší kostky. Do velké mísy nalijeme trochu oleje, přidáme pepř, sůl a rozetřený čes

Podobné recepty jako Dušené maso s brambory po španělsku

Banánové nanuky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Banánové nanuky

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století . Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají. Zchlaďte se v tropických letních dnech ochlazujícími jin potravinami… Ingredience receptu. 4 zralé banány 150 g bílého jogurtu 200 g

Podobné recepty jako Banánové nanuky

Losos recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Losos

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Losos

Těsto na pizzu recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Těsto na pizzu

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Těsto na pizzu

Thajská dýňová polévka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Thajská dýňová polévka

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Thajská dýňová polévka

Dušené zelí recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené zelí

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Dušené zelí

Bezlepkový piškot recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Bezlepkový piškot

Bezlepkový piškot je universální recept, který můžete použít třeba při pečení velikonočního beránka nebo s dobrou náplní a polevou na bezlepkový dort. A nebo ho můžete jen nakrájet na řezy a podávat ke kávě a čaji. Bezlepkový piškot je universální recept, který můžete použít třeba při pečení velikon

Podobné recepty jako Bezlepkový piškot

Drobenkový jablečný koláč recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Drobenkový jablečný koláč

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století . Ingredience receptu. 100 g másla 100 g cukru krupice 160 g hrubé mouky 4 zralá jablka 3 lžičky rumu 1 citron rozinky nasekané oloupané mandle rostlinný olej Způsob přípravy. Troubu si předehřejeme na 160 stupňů. Připravíme si koláčo

Podobné recepty jako Drobenkový jablečný koláč

Rajská polévka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Rajská polévka

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Rajská polévka

Pohankový salát recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pohankový salát

Způsob přípravy. Pohanku uvaříme podle návodu na obalu. Zeleninu nakrájíme na drobnější kousky. Do uvařené pohanky nasypeme nakrájenou zeleninu, strouhaný sýr a vše opatrně zamícháme. Hotový salát okořeníme pepřem a osolíme podle chuti. Kuchař: HanaRohlenová. Publikováno: 25.06.2020 - 09:22. Kategor

Podobné recepty jako Pohankový salát

Tatarák recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Tatarák

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století . Top 5 recepty na lehké letní saláty, které musíte vyzkoušet… Kluci v akci vyrazili na cesty. Jaké dobroty uvařili? Ingredience receptu. 100 g hovězího masa (svíčková) 1 žloutek 1 lžička mleté červené papriky 1 lžička mletého černého

Podobné recepty jako Tatarák

Sladká škvarková kolečka recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sladká škvarková kolečka recept

Sladká škvarková kolečka. Hodnocení receptu je 4.7. 4.7 10×. Ohodnoťte recept. Škvarky umeleme a ze všech přísad vypracujeme těsto. Odkrojíme cca třetinu těsta a dáme stranou. Zbytek rozválíme na vyšší placku (cca 0,5cm) a…. spagetka. Moučníky Drobné pečivo 16 názorů.

Podobné recepty jako Sladká škvarková kolečka

Hovězí ořech recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Hovězí ořech

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století . Ingredience receptu. 1,5 kg hovězího ořechu 250 ml červeného vína 250 ml hovězího vývaru 2 mrkve 1 cibule 2 stroužky česneku 1 lžíce sušené majoránky špetka barevného mletého pepře špetka soli olivový olej hladká mouka Způsob přípra

Podobné recepty jako Hovězí ořech

Boloňské špagety s mletým masem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Boloňské špagety s mletým masem

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Boloňské špagety s mletým masem

Těstovinový salát s krabími  tyčinkami recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Těstovinový salát s krabími tyčinkami

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Těstovinový salát s krabími tyčinkami

Domácí bramborové knedlíky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí bramborové knedlíky

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století Sezóna sladkého ovoce je tu! Jahody prospívají zdraví, zvyšují sexuální apetit a báječně chutnají

Podobné recepty jako Domácí bramborové knedlíky

Sýrové koule s ořechy a datlemi recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Sýrové koule s ořechy a datlemi

Kuchyně ve středověku – co všechno se jedlo a pilo ve 14. století . Využijte všechny zdravé látky v potravinách díky jejich párování. Chcete se přihlásit do výběrového řízení? Je lepší životopis nebo LinkedIn profil ? Ingredience receptu. 3 lžíce opražených nasekaných vlašských ořechů 1 lžíce mleté

Podobné recepty jako Sýrové koule s ořechy a datlemi

Banánový chléb recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Banánový chléb

Banánový chléb s ořechy a datlemi je pochoutka pro sváteční snídaně a svačiny. Je výborný třeba s javorovým sirupem. V míse rozšleháme banány, vejce, olej, vanilkový cukr, cukr krupice a mléko na hladkou kaši. Pak přidáme moučnou směs Original Bisquick mix, nasekané ořechy a datle a uhněteme těsto.

Podobné recepty jako Banánový chléb

Naši partneři