Nabídka
Přidej

Pivní kvasinky recept

Sdílejte obsah s přáteli

Pivní kvasinky recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Pivní kvasinky, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Pivní kvasinky. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Pivní kvasinky receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou ...

magdalenka: kvasinky jsou jednobuněčné organismy, které přijímají kyslík (i živiny) celým povrchem těla - obalené olejem to dělat nemůžou..... Odpovědět magdalenka ( moderátorka )

Podobné recepty jako Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou ...

Pivní tyčky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pivní tyčky recept

Kvásek zaděláme pivem, přilijeme k mouce, přidáme žloutek, sůl, vlažný tuk a zaděláme nelepivé těsto. Za 3/4 - 1 hodinu vyválíme těsto v tyčky. Lze dělat i jiné tvary než tyčky. Dáme na plech, který vyložíme pečícím papírem a tyčky potřeme bílkem a sypeme. Dáme do trouby a pečeme do růžovohněda.

Podobné recepty jako Pivní tyčky

Francouzské bagety ze čtyř surovin recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Francouzské bagety ze čtyř surovin recept

Na teplém místě necháme vykynout 40 min., poté vyválíme na cca 3 cm silnou placku, 4 x přehneme (napůl zleva doprava a shora dolů) a dáme znovu na 30 min. kynout. Po druhém vykynutí rozdělíme na 4 bochánky a na pomoučněné utěrce vyválíme, vymačkáme a vyválíme rukama 4 bagety.

Podobné recepty jako Francouzské bagety ze čtyř surovin

recept internet
recept internet

Ciabatta II. recept

Postup přípravy receptu. 12 hodin předem smícháme preferment a zakrytý ho necháme v teplé místnosti pracovat. Po 12 hodinách kynutí k hotovému prefermentru přidáme další vodu a manitobu, promícháme a necháme 30-45 minut stát. Ve zbytku vody (20 g) dobře rozmícháme droždí, vlijeme k těstu a alespoň 7

Podobné recepty jako Ciabatta II.

Máslový rohlík recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Máslový rohlík recept

Základní postup výroby těsta pro bílé pečivo. Tento sortiment pekařských výrobků připravujeme vždy na kvásek (pekařský omládek) způsobem zamíchání všech surovin najednou. Nejobvyklejší způsob, do 1/3 celkového množství tekutiny potřebné na zadělání těsta přidáme droždí, trochu cukru a část mouky. Ne

Podobné recepty jako Máslový rohlík

Domácí sýr recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí sýr recept

Přátelé,kupte vaničku plnotučného tvarohu(pravda mrtvého),nakrájejte velmi drobně polovinu romaduru a jeden olomouc,oba jsou živí ke zrání,takže tvaroh toto od nich odkouká,štamprli piva/má kvasinky/ a vše posolit ,trochu kmínu a sladké papriky.Vše dobře promíchat!Dát do asi jedno litrové vyvařené n

Podobné recepty jako Domácí sýr

Bagety s prodlouženým kynutím recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Bagety s prodlouženým kynutím recept

Postup přípravy receptu. Vidličkou ve vodě rozmícháme ten drobek droždí, přidáme ostatní suroviny a dobře promícháme. Těsto v míse zakryjeme a necháme kynout v teple asi 4 hodiny. Pak ho uložíme do lednice, kde kyne dalších 12 hodin.

Podobné recepty jako Bagety s prodlouženým kynutím

Karlovarské rohlíky s omládkem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Karlovarské rohlíky s omládkem recept

Smícháme 190 ml příjemně vlažné vody + Sladěnku + droždí + 250 g z odvážené mouky a necháme 60 minut kynout. Pak přidáme ostatní suroviny a vymísíme těsto, které necháme v teple nakynout (cca 60 minut). Během kynutí bychom měli těsto dvakrát pořádně promísit.

Podobné recepty jako Karlovarské rohlíky s omládkem

Čerstvý krémový sýr recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Čerstvý krémový sýr recept

Já dělám tento sýr z minimálně 5 litrů. Nepoužívám citronovou šťávu, nesrazí všechnu sýřeninu, syrovátka je pak mléčná. Lepší je kuchyňský ocet, ten srazí všechnu sýřeninu během okamžiku a syrovátka je čirá, bez sýřeniny. Přidat kefír jsem nezkoušrla, ale přidávala jsem smetanu, sýr byl krémovější,

Podobné recepty jako Čerstvý krémový sýr

Naši partneři