Pizza Margherita (pečená v remosce Grand 4 L) recept ...
Vykynuté těsto znovu krátce prohněteme, vložíme do olejem vymazané remosky a čistou rukou těsto po dně rozprostřeme. Těsto můžeme také rozválet na placku na vále potřeným trochou oleje. Dbáme na to, aby těsto vyplnilo celé dno a okraje byly nepatrně zdvižené. Postup na ozdobení pizzy: Na těsto v rem
Podobné recepty jako Pizza Margherita (pečená v remosce Grand 4 L) ...
Pizza s brambory a rozmarýnem recept
Po 10 minutách pečení můžeme brambory na pizze lehce postříkat olivovým olejem, posypat ještě několika lístky rozmarýnu a při snížené teplotě dopečeme (200°C/asi 15 min). Poznámka. Tato pizza je snadná, levná, hodně rychle připravená, velice chutná, sytá – a přitom ještě i dobře stravitelná. Plátky
Podobné recepty jako Pizza s brambory a rozmarýnem