Kulajda s hlívou recept
Postup přípravy receptu. Rozpustíme máslo a šalotku s hlívou krátce orestujeme. Přilijeme vývar, přidáme nakrájené brambory a koření. Vaříme do změknutí brambor. Odebereme asi tři lžíce vývaru, které smícháme se šlehačkou a moukou. Přilijeme do polévky (nejlépe přes sítko) a provaříme.
Podobné recepty jako Kulajda s hlívou
Hlívové řízky s domácím kečupem bez cukru
Podávejte s domácím kečupem. Kečup: Rajčata a cibule očistěte a nakrájejte na měsíčky, přemístěte na plech vyložený pečicím papírem a pečte 40 minut při 170–180 °C. Po upečení nechte rajčata s cibulí trochu vychladnout a poté je rozmixujte dohladka společně s vinným octem, 1/2 lžičky soli, stévií a
Podobné recepty jako Hlívové řízky s domácím kečupem bez cukru