Polská omáčka s vepřovým jazykem recept
Polská omáčka: 1 1 větší cibule 1 pl 1 pl másla 1 pl 1 pl oleje 1 pl 1 pl cukru vývar z jazyků (asi 1/2 litru) 6 pl 6 pl červeného vína citronová kúra z 1 citronu a šťáva z 1/2 citronu 2 pl 2 pl rybízové marmelády špetka špetka tymiánu 2 pl 2 pl rozinek 1 plátky 1 plátky 1 pl mandlí na plátky
Podobné recepty jako Polská omáčka s vepřovým jazykem
Neapolská omáčka
Postup přípravy. Cibuli, mrkev a celer dáme do rozehřátého oleje, zakryjeme pokličkou a za občasného zamíchání zeleninu dusíme asi 10 minut při nízké teplotě. Přidáme rajčata, petrželku, cukr a půl hrnku vody. Uvedeme do varu, snížíme teplotu a necháme pod pokličkou mírně vařit 45 minut. Občas zamíc
Podobné recepty jako Neapolská omáčka
Polská omáčka
Polská omáčka - recept: Zeleninu a cibuli orestujeme na tuku do zlatova, přidáme divoké koření, citron nakrájený na plátky (bez kůry), zastříkneme octem a podlijeme vodou. Do
Podobné recepty jako Polská omáčka