Boršč recept
Postup přípravy receptu. Nejprve uvaříme maso doměkka. Vyjmeme jej a necháme vychladit na talíři. Do hrnce dáme nakrájenou řepu, mrkev, petržel a celer na kostičky, osolíme, zalijeme trochou vývaru (z vařeného masa) a vaříme.
Podobné recepty jako Boršč
Polský boršč z červené řepy recept
Polský boršč naléváme do hlubokých talířů a podáváme s uvařeným bramborem a vajíčkem natvrdo. Tento recept jde i modifikovat: Řepu povaříme v silném masovém vývaru s výše uvedeným kořením - tento vývar se pije horký z hrnku.
Podobné recepty jako Polský boršč z červené řepy
Pravý ruský boršč recept
Dělám ho už 20 let a přátelé se o něj perou: hovězí + kosti a jiné maso ano, třeba uzené a klobása, ale ne kuřecí. tak na 10 porcí po 30 cibule, mrkve a petržele (dřív jsem krájel, dnes už jen strouhám nahrubo).
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč
Klasický ruský boršč recept
Postup přípravy. Ingredience jsou uvedeny na hrnec 2 - 2,5 l. Základem je správně uvařený vývar. Hovězí s kostí umyjeme ve studené vodě, vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a dáme vařit.
Podobné recepty jako Klasický ruský boršč
Boršč recept
tak ja to uvařila než jsem si přečetla ty desny komentáře, mozná to není pravy ruský boršč, ale byl uplne výbornej :D a sklidila jsem samou chválu... koření sem přidala jen bobkový list a nové kořeni.
Podobné recepty jako Boršč