Angreštová omáčka se smetanou
Angreštová omáčka se smetanou je jemnější varianta klasické omáčky. Výborně chutná s masem....
Polévka s mletým masem
Polévka s mletým masem a její recept je další variací na zdravá, vydatná a teplá jídla, která se šiknou zejména během zim...
Ruský boršč
Receptů a postupů jak uvařit boršč je nespočet. Každý ho dělá jinak. Základní ingrediencí, bez které byl boršč nebyl borš...
Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou recept ...
Tématické fráze: hovězí kližka s česnekovou omáčkou hovězí na česneku v pomalém hrnci hovězí klizka v pomalém hrnci hovězí kližka na česneku hovězí kližka recepty hovezi klizka s omackou vaŕená klizka v pomalem hrnci klizka v pomalém hrnci pomalu pečená hovězí kližka hovězí kližka recept kližka poma
Podobné recepty jako Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou ...
Hovězí guláš z pomalého hrnce recept
Postup přípravy receptu. Omyté, osušené a na stejně velké kostky nakrájené maso vložíme do keramické nádoby pomalého hrnce. Přidáme jemně nakrájenou cibuli,rozpuštěné sádlo,ostatní zbývající suroviny (kromě majoránky a prolisovaného česneku) a vše promícháme.
Podobné recepty jako Hovězí guláš z pomalého hrnce
Vařené hovězí maso
Hovězí maso omyjeme a dáme vařit do osolené horké vody, aby se chuťové látky nevyluhovaly. Necháme vařit doměkka. Podáváme k omáčkám (na přípravu použijeme vývar z masa).
Podobné recepty jako Vařené hovězí maso
Vařené hovězí na způsob Tafelspitz recept
Hrnec zakryjeme a maso vaříme pomalu na mírném ohni asi 2 hodiny. Měkké maso nakrájíme na plátky a podáváme s vařeným morkem, zeleninou, pečivem nebo vařeným bramborem. Vhodným doplňkem k vařenému hovězímu na způsob Tafelspitz jsou omáčky - například křenová, jablkové chutney apod.
Podobné recepty jako Vařené hovězí na způsob Tafelspitz
Hovězí maso v rajské omáčce recept
Postup přípravy. Hovězí maso očistíme a společně s jednou oloupanou cibulí, novým kořením a bobkovým listem uvaříme doměkka. Vývar necháme vychladnout.
Podobné recepty jako Hovězí maso v rajské omáčce
Smažené vařené hovězí
Michal | 19. 2. 2011 11:46. ucim se pomalu sam varit.. reknete mi prosim nekdo, kdyz si koupim platky hoveziho masa, jak dlouho to mmam varit?
Podobné recepty jako Smažené vařené hovězí
Hovězí plátky na houbách recept
Tam necháme maso pomalu péci. Mezitím si na sádle osmahneme druhou, na kostičky nakrájenou cibuli. Vložíme čerstvé očištěné houby (můžou být i mražené), osolíme, přidáme krapet drceného kmínu a zlehka podusíme.
Podobné recepty jako Hovězí plátky na houbách
Kachna pomalu pečená
Kachna pomalu pečená je nejlepší, navíc kůrčičku vyrobíme, když na závěr sundáme víko. Peču i déle a na méně stupňů, třeba jen 100 nebo 90. :-[ Peču i déle a na méně stupňů, třeba jen 100 nebo 90.
Podobné recepty jako Kachna pomalu pečená
Pomalu vařený vepřový jazyk
Pokud už nutně potřebujete mít jazyk opečený, nejprve ho uvařte, oloupejte, nakrájejte napříč na tenké plátky a teprve ty krátce a svižně opečte v pánvi.
Podobné recepty jako Pomalu vařený vepřový jazyk
Hovězí pečeně na červeném víně s mrkví
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima.
Podobné recepty jako Hovězí pečeně na červeném víně s mrkví
Hovězí v jogurtu recept
Hovezi v jogurtu je u nas tradicni svatebni jidlo. Podava se posledni svatebni den (svatebni veseli trva tyden), kdy si zenich odvadi nevestu z domu rodicu. Na konecnou oslavu jsou zvani vsichni z sirokeho okoli, casto se sejde i 1500 lidi. Tabule je dale doplnena cerstvym ovocem, cukrovim a zakusky
Podobné recepty jako Hovězí v jogurtu
Pikantní hovězí kližka z papiňáku recept
Pomalu vařená hovězí kližka s česnekovou omáčkou . Špikovaná a na hříbkách dušená hovězí kližka . Krůtí bylinkové závitky v papiňáku . Tématické fráze: jak dlouho varit hovezi v papinaku hovězí maso v papinaku hovězí v papináku jak dlouho vařit hovězí maso v papináku jak dlouho vařit hovězí maso v t
Podobné recepty jako Pikantní hovězí kližka z papiňáku
Vařené hovězí se zeleninou Pot au feu
I mistři prvotřídní gastronomie občas hodí všechno do jednoho hrnce a dají si nohy nahoru. Nebyli by to ale Francouzi, aby v hrnci neprobublávalo něco neobyčejného – pomalu vařené hovězí s kořenovou zeleninou odlehčuje pórek a jemný hovězí jazyk.
Podobné recepty jako Vařené hovězí se zeleninou Pot au feu
Fantastické trhané vepřové v domácí BBQ omáčce
Pomalu a dlouho pečené maso je přímo symbolem rodinného krbu, tepla, přátel, pohody… Ať už je to přes noc pečená kachna, nebo jehněčí kýta, voní to po celém domě dostatečně dlouhou dobu, že se všem sbíhají sliny, slézají se ke společnému stolu a hladově čekají, kdy už se budou moci zakousnout.
Podobné recepty jako Fantastické trhané vepřové v domácí BBQ omáčce
Hovězí jen na česneku
Rozpustíme v kastrolu asi 1/8 másla a přidáme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, posolíme z obou stran. Nejprve zprudka opečeme a pak pomalu dusíme do měkka.
Podobné recepty jako Hovězí jen na česneku
Babiččina vepřová pečeně recept
Postup přípravy. Vepřovou pečeni osolíme, potřeme lehce mletým pepřem, mletým nebo drceným kmínem, rozetřeným česnekem a dáme do nádoby s víkem nebo zabalíme do potravinové folie.
Podobné recepty jako Babiččina vepřová pečeně
Pečené vepřové koleno recept
Pečeme pomalu ve středně vyhřáté troubě a často přeléváme. Nejprve zbylou marinádou a pak výpekem. Nejprve zbylou marinádou a pak výpekem. Poznámka
Podobné recepty jako Pečené vepřové koleno
Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Ty nejlépe hodnocené recepty na jednom místě. Podle počtu hlasujících i počtu udělených bodů. Vyberte si ten nejlepší recept.
Podobné recepty jako Recepty s dobrým hodnocením vyzkoušené
Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi recept
Dusit pomalu do měkka, podle kvality masa. Měkké maso vyndat, zbytek rozmixovat ponorným mixérem, případně dohustit namočeným škrobem. Na špecle: Do mísy dáme odváženou mouku, sůl, vejce, rozpuštěné máslo a přidáváme tolik vody, aby těsto bylo konzistencí husté a při zpracování dělalo bubliny.
Podobné recepty jako Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
Bramboráky
Brambory omyjeme, oloupeme a najemno nastrouháme. Přebytečnou vodu z bramborákového těsta slijeme. Česnek oloupeme a nastrouháme, prolisujeme nebo nakrájíme na tenké lupínky.
Podobné recepty jako Bramboráky
Koprová omáčka
Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme a povaříme. Po 30 minutách varu přidáme ocet, podle potřeby přisolíme a omáčku přecedíme přes jemné sítko.
Podobné recepty jako Koprová omáčka
Jednoduchá koprová omáčka z mléka
Podáváme s houskovým knedlíkem nebo bramborem, vařeným vejcem nebo plátkem vařeného (dušeného) hovězího (vepřového) masa.
Podobné recepty jako Jednoduchá koprová omáčka z mléka