Sušené maso
Sušené maso má různé názvy, například "JERKY" a je výborné k posezení s přáteli na výlety apod. Tento recept popisuje výrobu sušeného hovězího masa, které je podle mého mínění nejchutnější.
Podobné recepty jako Sušené maso
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím
Zelná směs: cibuli na trošce oleje osmažíme dosklovata, přidáme nadrobno pokrájenou šunku (můžeme použít pršut) a ještě krátce osmažíme.
Podobné recepty jako Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím
Uzené maso
A pojem "v chladu" je tak široký, že někomu maso za tři týdny neuzraje a jinému se zkazí - to si za ty peníze raději koupím pršut. roman barták | 12.
Podobné recepty jako Uzené maso
Pravý medovník
Vyroba krému: plechovku kondenzovaného mléka (kterou jsme si vařili zavřenou, aby zkaramelizovala) smícháme s máslem a vanilkovým cukrem, vytvoříme hustý krém. Krémem pak spojíme všechny placky těsta, ale nemažeme až ke kraji, poslední vrstva končí krémem.
Podobné recepty jako Pravý medovník